5 απαραίτητες μάσκες μαλλιών !

Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες, το styling, το πέρασμα του χρόνου και οι βαφές ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας και τα αφήνουν θαμπά και άτονα. Ωστόσο υπάρχει λύση! Οι μάσκες μαλλιών είναι μια δεκάλεπτη τελετουργία και διαδικασία χαλάρωσης που μόνο οφέλη μπορεί να προσφέρει στην υγιή όψη των μαλλιών σας. Δοκιμάσαμε, λοιπόν, και σας προτείνουμε τις καλύτερες μάσκες μαλλιών που κυκλοφορούν στην αγορά, για θρέψη και αναδόμηση της τρίχας με αποτέλεσμα ακαταμάχητα μαλλιά που ακτινοβολούν!

Garnier Fructis μάσκα, Θρέψη και Επανόρθωση 3. Από τη καινούρια σειρά της Garnier, με σήμα κατατεθέν το φρουτένιο άρωμά της! Η συγκεκριμένη μάσκα μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς προσφέρει θρέψη και επανόρθωση, ενώ ταυτόχρονα δυναμώνει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά! Ιδανική για όσες έχουν αφυδατωμένα και ξηρά μαλλιά.

Kerastase Elixir Ultime hair mask. Ένα από τα κύρια συστατικά αυτής της μάσκας είναι το σύμπλοκοOleo-Complex, που είναι συνδυασμός τεσσάρων πολύτιμων ελαίων και πιο συγκεκριμένα το έλαιο πρακάξι, το έλαιο αργανιάς, το έλαιο καλαμποκιού και το έλαιο καμέλιας!.Όλα αυτά τα εκλεκτά έλαια λειτουργούν άμεσα στην τρίχα, καθώς την επανορθώνουν, τη θρέφουν και της δίνουν μεταξένια λάμψη! Η απίστευτη απαλότητα που προσφέρει στα μαλλιά και το μεθυστικό άρωμά της δεν αφήνουν καμία ασυγκίνητη! Ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών.

Phyto Phytocitrus Restructuring mask. Μια μάσκα για αναγέννηση και λάμψη στο χρώμα. Τα υψηλής περιεκτικότητας φυτικά έλαια και το εκχύλισμα γκρέιπφρουτ που περιέχει δρουν άμεσα στη τρίχα και χαρίζουν λάμψη, θρέψη και ζωντάνια στα βαμμένα μαλλιά! Για περισσότερη διάρκεια στο χρώμα και μαλλιά που σφύζουν από υγεία σας τη προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Ιδανική για βαμμένα μαλλιά και μαλλιά με ανταύγειες.

Moroccanoil Restorative hair mask. Η επαναστατική και θαυματουργή μάσκα με κύριο συστατικό το θεραπευτικό λάδι αργανιάς, το οποίο χρησιμοποιούν εδώ και αιώνες οι γυναίκες του Μαρόκου στα μαλλιά και τα νύχια τους για την αντιμετώπιση των καιρικών συνθηκών! Αγαπημένο προϊόν των celebrities, επανορθώνει και αναδομεί άμεσα την τρίχα, δίνει μεταξένια υφή και επαναφέρει τη φυσική υγρασία και την ελαστικότητά της. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή υπόσχεται άμεσα, εντυπωσιακά αποτελέσματα και μαλλιά απίστευτα λαμπερά και όμορφα! Ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών.

Kiehl’s Olive Fruit Oil Deeply Repairative hair pack. Μια μάσκα μαλλιών εμπνευσμένη από τις αξεπέραστες σπιτικές συνταγές της γιαγιάς! Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα λεμονιού, έλαια φρούτων, ελαιόλαδο και έλαιο από αβοκάντο για βαθιά περιποίηση της τρίχας. Δυναμώνει κι επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας των μαλλιών σε υγιή επίπεδα, ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει μελλοντικές ζημιές από εξωτερικούς παράγοντες. Το καλύτερο; Τα μαλλιά λάμπουν από ζωντάνια, κι εμείς απολαμβάνουμε το κάθε χάδι! Ιδανική για ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Πηγή: beautytalk.gr

Σχετικά άρθρα