Αξιοποίησε τις σκιές στο μακιγιάζ σου

12 Ιουλίου 2013
Έχεις αγοράσει μια παλέτα σκιών με πολλές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος και αναρωτιέσαι πως να τη χρησιμοποιήσεις; Στο τέλος όμως καταλήγεις να έχεις τελειώσει τη μια απόχρωση ενώ οι υπόλοιπες παραμένουν άθικτες. Ρωτήσαμε λοιπόν τους ειδικούς και σου παρουσιάζουμε τη λύση!

Που να χρησιμοποιήσω την κάθε απόχρωση;


Οι ανοιχτές αποχρώσεις στην παλέτα σου χρησιμεύουν για να προσθέσεις λάμψη στο μακιγιάζ σου, οπότε αυτές εφαρμόζονται κάτω από το κόκαλο του φρυδιού και στη γωνία του ματιού. Οι μεσαίες αποχρώσεις χρησιμοποιούνται για να ενώσουν τα χρώματα μεταξύ τους και να δημιουργήσουν το τελικό σχήμα που θέλουμε. Τέλος οι σκούρες αποχρώσεις χρησιμεύουν για να δώσουν βάθος στο βλέμμα, εφαρμόζονται στην κόγχη του ματιού και στη γραμμή των βλεφαρίδων.


Πως θα την εφαρμόσετε σωστά!


Τώρα που ξέρεις που πάει κάθε απόχρωση, πρέπει να μάθεις και πως θα την εφαρμόσεις! Το καλύτερο βουρτσάκι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να ενώσεις όλα τα χρώματα μεταξύ τους είναι ένα κωνικό, χνουδωτό πινελάκι. Όσο πιο μεγάλο και χνουδωτό είναι το πινελάκι, τόσο πιο εύκολο και επαγγελματικό θα είναι το αποτέλεσμα.


Παρακάτω σου παρουσιάζουμε και σχηματικά τα μυστικά των ειδικών:ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ενδοκρινολογία/Διαβητολογία
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Πώς θα βοηθήσω κάποιον με διατροφική διαταραχή;
Οδηγός βοήθειας για συγγενείς/φίλους...
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...