Νέα Σελήνη Ιουλίου στον Καρκίνο: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Θα πρέπει να είμαστε πολύ ανεκτικοί στις παρερμηνεύσεις, στις παρεξηγήσεις, στις αναβολές, στις καθυστερήσεις και σε οτιδήποτε απρόσμενο συμβεί.

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 8/7 στις 10.14 το πρωί ώρα Ελλάδας, στις 16 μοίρες του Καρκίνου.
Τα χαρακτηριστικά της είναι η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή και η παράλληλη επιρροή του Μεγάλου Τριγώνου μεταξύ Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα.
Βρισκόμαστε σε μια θέση εκκίνησης στην οποία η παρόρμηση και ο λάθος συγχρονισμός ακυρώνουν τις προσπάθειές μας, με κίνδυνο να αποκλειστούμε από τον αγώνα.
Παράλληλα, οι πολλές προτροπές που δεχόμαστε, έχουν κύριο αίτημά τους τη συνειδητοποίηση κάποιων καταστάσεων σε βαθύτερο επίπεδο.

Η αγάπη ξεπηδά από το σιντριβάνι του συναισθήματος, κάνοντάς μας να θέλουμε να την προσφέρουμε προς πάσα κατεύθυνση.
Είμαστε έτοιμοι να συγχωρήσουμε, να κατανοήσουμε, να μπούμε στη θέση των άλλων, να δώσουμε από εκείνο που δεν μας περισσεύει, να αγκαλιάσουμε όσους μας έχουν ανάγκη, να ξεχάσουμε έχθρες και να δρομολογήσουμε μια νέα οπτική.
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή μας βοηθάει να ανατρέξουμε στο παρελθόν αντλώντας γεγονότα προς ένα καθοριστικό ξεκαθάρισμα.

Ωστόσο θα πρέπει να είμαστε πολύ ανεκτικοί στις παρερμηνεύσεις, στις παρεξηγήσεις, στις αναβολές, στις καθυστερήσεις και σε οτιδήποτε απρόσμενο συμβεί, στην προσπάθειά μας για μια ουσιαστική αποκατάσταση.
Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί του δεύτερου δεκαήμερου περιμένουν με περισσότερη αγωνία από τους υπόλοιπους, τον ήχο της εκκίνησης.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

 

ΚΡΙΟΣ

Οι οικογενειακές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο, ενώ η ανακαίνιση του εξοχικού ή της κύριας κατοικίας σας ξεπηδά σαν λαυράκι στα ήσυχα νερά. Διαπραγματεύσεις για αγοραπωλησίες ακινήτων, αλλαγή σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου τίθενται υπό συζήτηση, αλλά μην προχωρήσετε σε υπογραφές ή οριστικές αποφάσεις. Φτιάξτε λίστες και κρατήστε τις σε αναμονή, διότι οτιδήποτε σας απασχολεί έρχεται στην επιφάνεια, με σκοπό να επιλυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα επιφυλάσσει αυτή η Νέα Σελήνη, που σας βάζει σε ουσιαστική επικοινωνία με συγγενείς, γνωστούς και άτομα της καθημερινότητας. Οι δημόσιες σχέσεις ευνοούνται, γι αυτό εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, που εξαρτώνται από την προθυμία των άλλων. Οι μετακινήσεις θα είναι ευχάριστες αν και πιθανά να υπάρχουν καθυστερήσεις ή απρόοπτα. Ωστόσο οι προβληματισμοί σας θα οδηγήσουν σε αποκαταστάσεις, που θα αναπληρώσουν πολλά συναισθηματικά σας κενά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκέφτεστε πως δεν θα αποτολμήσετε να πάτε διακοπές, ούτε μέχρι τα Σούρμενα, αν δεν τακτοποιήσετε τις οικονομικά σας. Μπαίνετε σε αυστηρή οικονομική λιτότητα προκειμένου να απολαύσετε μια εβδομάδα σε ένα νησί.
Παράλληλα διαπραγματεύεστε τα πάντα και κάνετε εύστοχες κινήσεις, αλλά ο κυβερνήτης σας που είναι ανάδρομος, μπορεί να σας ξεγελάσει ως προς τις διαβεβαιώσεις και τις πληροφορίες που λαμβάνετε. Ρυθμίστε οικονομικές και συναισθηματικές εκκρεμότητες, με τα μάτια στραμμένα μόνο στο μέλλον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε μπερδεμένοι και πνίγεστε και σε μια κουταλιά νερό, διότι θέλετε να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή, αλλά τα μηνύματα είναι διφορούμενα. Η τάση σας να κολλάτε στο παρελθόν και η σύγχυση που νιώθετε για το μέλλον, κάνουν τα νέα ξεκινήματα ένα μαραθώνιο με αμφίβολο τερματισμό. Παρόλα αυτά μια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση είναι απαραίτητη εν όψει καλοκαιριού ευχόμενοι να μη μετανιώσετε και γι αυτήν, όπως για τόσα άλλα που θα ανακυκλώνετε συνεχώς.

 

ΛΕΩΝ

Οι περισσότεροι από εσάς ένα σοκ είτε μικρό είτε μεγάλο, ενδέχεται να το υποστείτε, μέσα από μια είδηση ή μια αποκάλυψη που θα μάθετε με πλάγιο τρόπο. Η δική σας θέση θα πρέπει να απέχει από παρασκηνιακές εμπλοκές, διότι ο ανάδρομος Ερμής σκοπεύει να σας εκθέσει περισσότερο από όσο πιστεύετε. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη βγαίνουν στην επιφάνεια θαμμένα μυστικά και σκοπιμότητες γι αυτό υψώστε το γνωστό παράστημα και πάρτε το μερίδιο της ευθύνης σας, χωρίς να σας ενδιαφέρουν οι λερωμένες φωλιές των άλλων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καλή σας διάθεση απλώνεται παντού εντυπωσιάζοντας τους άλλους, ειδικά τους φίλους που σας απολαμβάνουν σε καθοριστικές στιγμές. Νιώθετε πως έχετε πολλά να εξωτερικεύσετε και ξεκινάτε έναν κοινωνικό κύκλο στον οποίο περιστρέφεστε με χάρη και πρόθεση να προσφέρετε και να ανταλλάξετε εμπειρίες. Νέες γνωριμίες θα ενθουσιάσουν τις επιδιώξεις σας, αλλά ο ανάδρομος κυβερνήτης σας μπορεί να σας παραπλανήσει ως προς την τελική τους ιδιότητα. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Το επαγγελματικό σας μέλλον είναι πανταχού παρόν ακόμα και στην ξαπλώστρα της παραλίας που κοκαλώνετε και σκέφτεστε συνεχώς. Ψάχνεστε πολύ σε αυτή τη Νέα Σελήνη, έχοντας αγωνία και μη θέλοντας να σας βρει η νέα σεζόν χωρίς δουλειά. Ακόμα και αν δουλεύετε ενεργοποιούνται οι ανησυχίες σας για το μέλλον. Ηρεμήστε και σκεφτείτε πως στην παρούσα φάση το μέλλον είναι αβέβαιο για όλους και μην παγιδεύστε με αρνητικές σκέψεις. Ωστόσο είναι καλή ευκαιρία να δηλώσετε πως είστε διαθέσιμοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό που σκέφτεστε πάνω απ’ όλα είναι πώς θα αποδράσετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, οργανώνοντας ένα ταξίδι και μάλιστα μακρινό. Η περιπέτεια μπαίνει στη ζωή σας περισσότερο με το πνευματικό της πρόσωπο, ψάχνοντας κατάλληλα μέρη και ανθρώπους να μοιραστείτε τις βαθύτερες αναζητήσεις σας. Αισθάνεστε μια εσωτερική προτροπή, όχι απλά να περάσετε την ώρα σας δίπλα στη θάλασσα, αλλά να αφουγκραστείτε τα πάντα γύρω σας. Η οργάνωση γίνεται το κύριο μέλημά σας και η υπομονή για τις καθυστερήσεις που θα συναντήσετε, το κύριο προτέρημά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η ώρα να συμμαζευτείτε βάζοντας σε τάξη τις εκκρεμότητες που επικρατούν στα φορολογικά, οικονομικά και κληρονομικά σας ζητήματα.
Βέβαια αυτό είναι σχετικό διότι η ανάδρομη κίνηση του Ερμή δεν βοηθά σε τελεσίδικες κινήσεις. Ωστόσο μπορείτε να συλλέξετε πληροφορίες και να οργανώσετε τις κινήσεις σας ώστε να δρομολογήσετε σταδιακά τα πεζά αυτά θέματα, που ανακόπτουν τη δράση σας από τις ρακέτες στην παραλία. Εννοείται πως δεν υπογράφετε σημαντικά χαρτιά γύρω από τις ημέρες αυτές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εστιάστε στις σχέσεις σας με αγαπημένα σας πρόσωπα ή αν είστε μόνοι αναλογιστείτε τι είναι αυτό που σας κρατάει μακριά από μια σχέση. Η Νέα Σελήνη σας δείχνει την απαρχή μιας νέας πορείας σχέσεων στην οποία το πνεύμα της συνεργασίας είναι απαραίτητο. Βάλτε νερό στο κρασί σας και χαλαρώστε, Γίνετε πιο διαλλακτικοί, αφήστε τις αυστηρές προσεγγίσεις και δημιουργήστε ευκαιρίες που θα σας κάνουν να νιώσετε αγαλλίαση και χαρά. Αποκοπείτε από το παρελθόν και κυνηγήστε μια νέα πραγματικότητα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα ξεκινήματα προστάζει αυτή η Νέα Σελήνη στο χώρο της δουλειάς, αρκεί να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί θα πρέπει να βρουν διέξοδο, διεκδικώντας και την άδεια που θέλετε τις ημερομηνίες που βολεύουν εσάς.
Εμπόδια και παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά η ψυχολογική σας ανάταση είναι αυτή που μετράει περισσότερο. Μην κάνετε συμβιβασμούς και μείνετε μακριά από παζάρια. Δηλώστε αποφασιστικά τις προθέσεις σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ανανεώνεστε και λάμπετε σαν πυγολαμπίδα σε αυτή την ευνοϊκότατη Νέα Σελήνη που σας κάνει να αναγνωρίζετε την αξία, τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ξεκινάτε ένα πρόγραμμα διασκέδασης, ψυχαγωγίας και δημιουργικών ενασχολήσεων που σας γεμίζουν πληρότητα, ενώ οι σχέσεις σας αποκτούν μαγικές διαστάσεις. Απολαμβάνετε την κάθε σας στιγμή με έντονο συναίσθημα και είστε αποφασισμένοι να συμμετέχετε σε δραστηριότητες που βγάζουν στην επιφάνεια τις αρετές σας, βοηθώντας και τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Πηγή: www.astrology.gr

Σχετικά άρθρα