Δώρος Δημοσθένους και Ηρώ, απόψε στη Σεμίνα

Η Ηρώ και ο Δώρος Δημοσθένους είναι απόψε στις 10, οι καλεσμένοι της Σεμίνας Διγενή, στην εκπομπή της FEELING GOOD στον realfm 97,8 για να μιλήσουν για τις νέες τους δουλειές και να παρουσιάσουν ένα unplugged με τα πιο αγαπημένα τραγούδια.

Απόψε και αύριο 12 & 13 Ιουλίου, η Ηρώ, η πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα που μας μαγεύει ως ερμηνεύτρια, συνθέτρια και πιανίστα, μαζί με τον εντυπωσιακό Αργεντίνο ερμηνευτή του μοναδικού Sexteto Milonguero, Javier Di Ciriaco, θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Μικρού Θεάτρου της Αρχαίας Επιδαύρου, για να παρουσιάσουν δύο μοναδικές συναυλίες.

Μαζί τους το Nuevo Siete Ensemble, ένα καταξιωμένο σύνολο μουσικής ειδικευμένο στο αργεντίνικο τάνγκο και η συνθέτις και σολίστ στο ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια, σε μια μοναδική σύμπραξη Θα ακουστούν σημαντικά τραγούδια τάνγκο, αργεντίνικης μουσικής (Astor Piazolla Mariano Mores, o Francisco Canaro, o Osvaldo Pugliese) αλλά και συνθέσεις τάνγκο της ίδιας της Ηρούς, από τη δισκογραφία της. Η Ηρώ είναι από τις λίγες Ελληνίδες ερμηνεύτριες που μπορούν να αποδώσουν με τόση αρτιότητα κομμάτια διεθνούς ρεπερτορίου σε πολλές γλώσσες. ’Querer’’, μια παράσταση γεμάτη από το πάθος του αργεντίνικου τάνγκο!

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο Δώρος Δημοσθένους, ένας performer που εντυπωσιάζει με τις ερμηνείες του και την εκρηκτική σκηνική του παρουσία, θα μιλήσει με τη Σεμίνα για την πολύ επιτυχημένη παράσταση του “Swing,Blues και Γιώργος Μουζάκης

Σχετικά άρθρα