Ένα γρήγορο και εντυπωσιακό χτένισμα

22 Ιουλίου 2013


Είναι πραγματικά εκείνες οι μέρες που τα μαλλιά μας έχουν τη δική τους άποψη και όσο και να προσπαθούμε να τα φέρουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, εκείνα αρνούνται πεισματικά.

Εμείς όμως απτόητες, δε θα το βάλουμε κάτω και σας έχουμε το πιο εύκολο χτένισμα για να δείχνετε ελκυστική και κομψή χωρίς κόπο.
Εντυπωσιακά μαλλιά λοιπόν, πιασμένα μισά-μισά.

Εάν τα μαλλιά σας είναι μεσαίου μήκους ή μακριά μπορείτε και εσείς να πετύχετε το χτένισμα της φωτογραφίας με τα παρακάτω απλά βήματα:  • Πιάστε το πίσω-πάνω μέρος το μαλλιών με δύο τσιμπιδάκια δεξιά και αριστερά, έτσι ώστε να δημιουργηθεί όγκος

  • Μετά από το πλάι πάνω από το ύψος του αυτιού πιάστε ένα μέρος, γυρίστε το και στερεώστε το με ένα τσιμπιδάκι από την αντίθετη πλευρά.
  • Κάντε το ίδιο βήμα και από την αντίθετη πλευρά, δηλαδή εκεί που βάλατε το πρώτο τσιμπιδάκι, προσπαθώντας να είναι ακριβώς από κάτω από το πρώτο.

  • Συνεχίστε όσες φορές επιθυμείτε, στερεώνοντας τα μαλλιά με τσιμπιδάκια και φροντίζοντας όσο το δυνατόν να μη φαίνονται.
Τόσο απλά ,ψεκάστε με λακ για ελαστικό κράτημα και είστε έτοιμη με ένα εντυπωσιακά ρομαντικό χτένισμα για κάθε περίσταση!

Πηγή: beautytalk.gr

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...