5 style tips για τις πολύ ζεστές μέρες!

Τα πράγματα είναι απλά ή μάλλον πρέπει να τα κρατήσεις απλά πλην όμως κομψά κσι στυλάτα!

Πώς θα το πετύχεις αυτό; Με τα εξής στυλιστικά tips!

1. Μονοχρωμίες

Εννοείται ότι θα προτιμήσεις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, παστέλ τόνους και φυσικά λευκό. Το λουκ σου θα είναι σίγουρα κομψό και αν επιμείνεις και σε φυσικά υλικά όπως το βαμβάκι θα είναι σίγουρα ακόμα πιο δροσερό.

2. Γιλέκο

Αν η δουλειά σου έχει αυστηρό dresscode και είσαι υποχρεωμένη να φοράς σακάκι, μπορείς να το αντικαταστήσεις με ένα γιλέκο. Θα είσαι στυλάτη χωρίς να χάσεις το επαγγελματικό σου status.

3. Χωρίς σουτιέν

Πολλές φορές το σουτιέν μας ζεσταίνει υπεβολικά είναι αλήθεια, γι αυτό αν το μέγεθός του στήθους και το βάρος του το επιτρέπουν, μπορείς κάποιες φορές να το αποφύγεις. Κι επειδή ήδη ακούγεται αρκετά σκανδαλώδες προτίμησε π.χ κάτω από το σακάκι σου να φορέσεις ένα εφαρμοστό μπουστάκι ή το τοπ που θα επιλέξεις να μην είναι διάφανο.

4. Αξεσουάρ

Κράτα το ντύσιμό σου πολύ απλό, οσο λογότερα κομμάτια τόσο το καλύτερο και πόνταρε στα αξεσουάρ. Ένα μεγάλο κολιέ, μια τσάντα σε έντονο χρώμα ή ένα ζευγάρι περίτεχνα σανδάλια θα σε “ντύσουν” χωρίς να υποφέρεις από τη ζέστη.

5. Τζην πουκάμισο

Αν φεύγεις πολύ πρωί από το σπίτι κι έχει ψύχρα αλλά μετά κυριολεκτικά σκας αντί για ένα σακάκι ή μια ζακέτα προτίμησε ένα τζην πουκάμισο. Δεν το θες..; Το βάζεις στην τσάντα και πιάνει ελάχιστο χώρο!

ΠΗΓΗ:

Σχετικά άρθρα