Γερμανού ή Μακρυπούλια για την παρουσίαση του Dancing With The Stars;

29 Αυγούστου 2013

Δευτέρα σήμερα και οι περισσότεροι κατεργάρηδες επιστρέφουν στους πάγκους τους. Αποτέλεσμα; Να αυξάνονται οι ζυμώσεις και μοιραία να διαρρέουν πληροφορίες που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο διαβάσατε από το blog μου πληροφορίες που ήθελαν την Ναταλία Γερμανού να θεωρείται χρυσή εναλλακτική σε περίπτωση που η Ζέτα δεν παρουσιάσει το Dancing. Τι συνέβη όμως για να φτάσουν τα στελέχη του καναλιού σε αυτό το σημείο; Ποιος ο ρόλος της Δούκισσας Νομικού;

Εδώ και καιρό τα στελέχη του καναλιού επιδιώκουν να ρίξουν κι άλλο τα λεφτά της Ζέτας. Και το κάνουν με την προοπτική της περιστολής των εξόδων καθώς η διαφημιστική δαπάνη έχει κάθετη πρώτη περίπου 70% τα τελευταία τρία χρόνια.

Η Ζέτα μετά από πολύ πίεση δέχτηκε μια μείωση πέρυσι αλλά καμία άλλη. Παρ όλα αυτά τα χρήματά της ανά επεισόδιο είναι πολλά. Πάρα πολλά. Κάθε επεισόδιο στοιχίζει για τον Αντ1 όσο ένας μηνιαίος μισθός κορυφαίου Τεχνοκράτη σε πολυεθνική με εμπειρία.

Η ένταση μεταξύ των δυο πλευρών είναι μεγάλη. Η Ζέτα έφτασε σε σημείο να πεί ότι αν συνεχιστεί αυτό το βιολί δε θα την δούμε στο κανάλι και τα στελέχη στο Μαρούσι επέλεξαν στην αρχή την Δούκισσα. Ωστόσο το κορίτσι μπορεί να θέλει όμως είναι ακόμη ανέτοιμο. Και κάπως έτσι βγήκε η Ναταλία στην επιφάνεια. Λέτε να σκάσει…

Nassosblog


Πηγή:http://www.markostv.gr/sygkroysi-makrypoylia-ant1-diabaste-ton-logo-kai-ton-rolo-tis-doykissas


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Λάο Τσε
Η Σκέψη της ημέρας
Λάο Τσε
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...