Κότσος στα μαλλιά: Κάντο όπως οι διάσημες

29 Αυγούστου 2013

Ο κότσος στα μαλλιά είναι μια εύκολη και κομψή λύση όταν δεν έχουμε πολύ χρόνο να φτιάξουμε τα μαλλιά μας. Είναι ιδανικός για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Μπορεί να κρατήσει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δοκιμάστε να κάνετε ένα πιο χαλαρό κότσο κατά τη διάρκεια της ημέρας πιο ψηλά, και έναν πιο αυστηρό και στη μέση του κεφαλιού για μια βραδινή έξοδο ή επίσημη εμφάνιση. 

Μπορείτε να φαίνεστε πάρα πολύ κομψή ακόμα κι αν δεν έχετε περιποιηθεί πάρα πολύ τα μαλλιά σας γιατί ο κότσος κρύβει το φριζάρισμα και τις κακές άκρες. Βουρτσίστε όλα τα μαλλιά σας και πιάστε τα πίσω και ψηλά. Χρησιμοποιήστε λίγο λάδι για να μην πετάνε τούφες και να φαίνεται ο κότσος τέλειος. 

Look of the Day photo | Why We Love Them: Instant Chicness

 

Είναι πανεύκολο να τον φτιάξετε και ακόμη πιο εύκολο να τον λύσετε! Μόλις κατεβάσετε τα μαλλιά σας από τον κότσο, που είχατε για αρκετές ώρες, τα μαλλιά σας θα έχουν πάρει ωραίο σχήμα και θα είναι κυματιστά. 

 

Look of the Day photo | Why We Love Them: They're Quick

Επίσης, εάν έχετε να κάνετε μια επίσημη εμφάνιση ο κότσος είναι ιδανικός γιατί αναδεικνύει το πρόσωπό σας και οποιαδήποτε κοσμήματα μπορεί να φοράτε, όπως σκουλαρίκια και κολιέ. 

Look of the Day photo | Why We Love Them: They're Liberating


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ