5 υγιεινά σνακ για μετά το σχολείο (βίντεο)
Γύρισε το παιδί από το σχολείο και θέλετε να του φτιάξετε κάτι υγιεινό και θρεπτικό; Μπορείτε να πάρετε ιδέες από το παρακάτω βίντεο, το οποίο προτείνει 5 υγιεινά σνακ που φτιάχνονται γρήγορα και εύκολα.
Οι γονείς θα είναι πάντα πρότυπο: Είτε θετικό είτε αρνητικό
Η αλληλουχία είναι στην φύση των ανθρώπινων σχέσεων. Αναπόφευκτα οι γονείς είμαστε πρότυπα για τα παιδιά μας. Αρκεί να σκεφτούμε ότι μαζί μας ζούνε, μαζί μας μεγαλώνουνε.
Χαμόγελο του Παιδιού: 4o Διεθνές Συνέδριο για τον Σχολικό Εκφοβισμό
Στόχος του συνεδρίου είναι να εστιάσει στις νέες μορφές του σχολικού εκφοβισμού που λαμβάνουν χώρα έξω από τις σχολικές τάξεις, από τον ηλεκτρονικό εκφοβισμό μέχρι τη ρητορική μίσους...
8 φράσεις που θα πρέπει να σταματήσεις να λες στο παιδάκι σου
Τα παιδιά χρειάζονται άνευ όρων αγάπη. Χρειάζονται να τα καταλαβαίνουμε. Έχοντας αυτό κατά νου, ακολουθούν μερικές φράσεις, που καλύτερα θα ήταν να αποφύγεις να του πεις.
Έκκληση για τη μικρή Νεφέλη που πάσχει από σπάνια σοβαρή ασθένεια
Η μικρή Νεφέλη διαγνώσθηκε τον Ιούλιο με εκτεταμένο σάρκωμα Ewing στη διάφυση της δεξιάς κνήμης και κάνει χημειοθεραπεία στο ΚΕΘ του Νοσοκομείου Αγία Σοφία.
Παιδική παχυσαρκία: Άρχισαν να λανσάρονται ρούχα για υπέρβαρα παιδιά!
Η παχυσαρκία αυξάνει τις πιθανότητες των παιδιών να αποκτήσουν μια σειρά ιατρικής φύσεως προβλημάτων, τα οποία με τη σειρά τους μπορούν να επηρεάσουν την υγεία τους τώρα, αλλά και μελλοντικά.
7 λόγοι για να συζητάτε με τα παιδιά μας
Ο διάλογος είναι πολιτισμός. Να συζητάμε με τα παιδιά μας είναι δείγμα πολιτισμού και δημοκρατίας. Σε κάθε περίπτωση είναι ένδειξη μιας σωστής διαπαιδαγώγησης, πρόσφορο έδαφος για σχέσεις καλών προθέσεων μεταξύ ισοτίμων...
Διαταραχές Τικ στα παιδιά: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Τα τικς ορίζονται ως ταχείες και επαναλαμβανόμενες μυϊκές συσπάσεις που οδηγούν σε κινήσεις ή φωνήσεις που βιώνονται ως ακούσιες.
Γαϊδουροχώρα, το ελληνικό κέντρο για το γαϊδουράκι
Λίγο έξω από το Κορωπί, σε ένα κτήμα 5,5 στρεμμάτων είναι οργανωμένο ένα πάρκο ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και γνωριμίας για το γαϊδουράκι, τη Γαϊδουροχώρα.
Παιδικοί φόβοι ανά ηλικία: Τι τρέμουν περισσότερο και πώς να το βοηθήσεις
Κάθε παιδί ανά ηλικία έχει τους δικούς του φόβους και φοβίες. Ως γονιός θα πρέπει να το βοηθήσετε να διαχειριστεί ό, τι το κάνει να τρομάζει, είτε αυτό είναι ένας ξένος είτε το σκοτάδι της νύχτας. Μην ξεχνάτε ότι όλοι έχουμε τις φοβίες μας.
Προηγούμενη σελίδα
Επόμενη Σελίδα
akis3 adTechParam +28669 - adTechUnit 0
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...
Αποκωδικοποιώντας την αγκαλιά...
Όταν βλέπω ανθρώπους να αγκαλιάζονται...