Άντρες: Πως να ντυθείτε το φθινόπωρο

30 Αυγούστου 2013

Βρήκαμε ανδρικά σύνολα για να σας βοηθήσουν να βρείτε το στυλ που τους ταιριάζει σύμφωνα με τις τάσεις του φθινοπώρου. Τζιν, μαύρο παντελόνι, λευκό πουλόβερ και γαλάζιο ή λευκό πουκάμισο είναι μερικά από τα βασικά κομμάτια που πρέπει να έχει η γκαρνταρόμπα ενός άντρα. Τα σύνολα αυτά μπορούν να σας συνοδέψουν από το πρωί στο γραφείο έως το βράδυ για ποτό με φίλους. Επιλέξτε 5 από αυτά τα βασικά ρούχα που σας ταιριάζουν και συνδυάστε τα αναλόγως με την περίσταση. 

Rag & Bone

Για βόλτα ή φαγητό: Διαλέξτε ένα χαλαρό πουκάμισο με ένα ωραίο παντελόνι και αργότερα μπορείτε να το συνδυάσετε με μία ζακέτα σε γκρι ή μπλε χρώμα, όπως δείχνουμε παρακάτω.

Rag & Bone Beach Shirt

Rag & Bone Heavy Knit Pullover

Rag & Bone Avery Sweater

 

Για το γραφείο: Το καρό πουκάμισο είναι τάση φέτος. Συνδυάστε το με ένα τζιν ή μαύρο παντελόνι, και προσθέστε ένα σακάκι αργότερα. 

Rag & Bone Yokohama Shirt

Rag & Bone Phillips Blazer

Rag & Bone Brushed Herringbone Shirt

Για το Σαββατοκύριακο: Διαλέξτε ένα τζιν που σας πηγαίνει, αποφύγετε την πολύ στενή ή φαρδιά γραμμή. Ένα σκούρο τζιν είναι ένα από τα βασικά ρούχα που μπορείτε να έχετε στη ντουλάπα σας. Συνδυάστε το με tshirt ή πουλόβερ για το φθινόπωρο. 

Rag & Bone Truro Jacket

Rag & Bone Newport Jacket

Rag & Bone Avery Shawl Cardigan

Rag & Bone Jean Jacket - Destroyed Bleach

Rag & Bone Donegal Cardigan

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ