Και 4ος πρώην Παναθηναϊκός "παίζει" για ΠΑΟΚ;

30 Αυγούστου 2013

Μετά τον Τζαβέλλα και ο Σώτηρης Νίνης είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ένας ακόμα Έλληνας διεθνής, δηλαδή, ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Δικέφαλου. Το ζήτημα με τον Νίνη, βέβαια, είναι πως προέρχεται και αυτός από τον Παναθηναϊκό!

Όπως και ο Σπυρόπουλος με τον Κατσουράνη, καθώς μέχρι πριν από λίγους μήνες φορούσαν και οι τρεις τους την πράσινη φανέλα. Ο Τζιόλης, παρότι πρώην "πράσινος" και αυτός, δεν συμπεριλαμβάνεται στην ίδια λίστα, γιατί έχει καιρό που αποχώρησε από το "τριφύλλι".

Υπάρχει περίπτωση αυτή η τριάδα λοιπόν, των Κατσουράνη, Σπυρόπουλου και εσχάτως του Νίνη, να συμπληρωθεί από έναν ακόμα παίκτη που μέχρι πριν από λίγο καιρό φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού; Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη "Sportdog Penalty", του σκύλου, "ποτέ μη λες ποτέ"!

Ποιος μπορεί να είναι αυτός; Ο Λουκάς Βύντρα! Όχι απαραίτητα τώρα, το καλοκαίρι, αλλά έχετε το όνομα του δεξιού μπακ στο μυαλό σας...

Και ο Νίνης, άλλωστε, έβλεπε την επιστροφή του στην Ελλάδα ως έσχατη λύση. Δεν είχε όμως,καμία άλλη σοβαρή πρόταση (από Ισπανία ή από Ιταλία) και πήρε τον δρόμο της επιστροφής...

 

ΠΗΓΗ sportdog.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ