Τέλειο pedicure στο σπίτι!

2 Σεπτεμβρίου 2013

Επειδή το συχνό επαγγελματικό πεντικιούρ κοστίζει θα σας δείξουμε πως να γίνετε εσείς ο επαγγελματίες στο σπίτι σας! Θα σας δώσουμε απλές οδηγίες για να κάνετε σωστό πεντικιούρ στο σπίτι. 

1.  Γεμίστε μια λεκάνη με ζεστό νερό και ρίξτε λίγα άλατα. 

2.  Αφού έχετε αφήσει τα πόδια σας να μουλιάσουν για αρκετή ώρα, σκουπίστε τα καλά, και πάρτε μια ράσπα για τα πόδια, προκειμένου να απομακρύνετε όλο το «νεκρό» δέρμα. Tα συγκεκριμένα εργαλεία, αν και θα δείτε ότι συνιστώνται και για στεγνά και για βρεγμένα πόδια, βρίσκουμε πως είναι πιο αποτελεσματικά σε πέλματα οριακά νωπά. Δώστε περισσότερη σημασία στα πιο ξηρά σημεία, όπως φτέρνες και κάλοι.

3. Χρησιμοποιήστε ένα ξυλάκι, για να καθαρίσετε τα νύχια, αλλά και για να σπρώξετε πίσω τα ανεπιθύμητα πετσάκια. Στο εμπόριο θα βρείτε παρόμοια προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές.

4.  Με μια λίμα πολλαπλών όψεων, δώστε το επιθυμητό σχήμα στα νύχια σας. Χρησιμοποιήστε τις πιο σκληρές επιφάνειες για να λιμάρετε τα νύχια, και τις πιο απαλές για να τρίψετε απαλά την επιφάνεια του νυχιού (εκεί που προηγουμένως βρίσκονταν τα πετσάκια), κυρίως στη βάση και τις πλαϊνές επιφάνειες. Ξεπλύνετε τα μια τελευταία φορά, και περάστε στο βάψιμο!

5. Επιλέξτε μια απόχρωση τη αρεσκείας σας. Mην ξεχάσετε να βάλετε βάση, το χρώμα και ύστερα top coat για μεγαλύτερη διάρκεια.

6. Αφού στεγνώσουν, απλώστε στα πόδια σας μια ενυδατική κρέμα. 

7. Τέλος, αν ανήκετε σε όσες ταλαιπωρούνται από κακοσμία των ποδιών, προμηθευτείτε με ένα προϊόν που ρυθμίζει την έκκριση του ιδρώτα και προλαμβάνει τις μυκητιάσεις, ενώ προσφέρει πολύωρη αποσμητική προστασία.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ