Δέστε ΑΠΟ ΤΩΡΑ τον Στοχ χειροπόδαρα.-

2 Σεπτεμβρίου 2013

Ταυτοχρόνως ο ΠΑΟΚ θα σουλουπώσει την στραπατσαρσιμένη εικόνα που έβγαλαν προς τα έξω οι παλινωδίες που προηγήθηκαν του προσωρινού, όπως φαίνεται, ναυαγίου. Για την αντιστροφή του κλίματος, δυο πράγματα μοιάζει να έπαιξαν ρόλο: Η καλή σχέση κι επικοινωνία Βρύζα – Κουτσολιάκου (μάνατζερ του ποδοσφαιριστή) και τα... λεφτά του Σαββίδη. Χωρίς μεσάζοντες αυτήν τη φορά.

Καλό είναι επίσης να γίνει η κίνηση μικρότερου ρίσκου από όσες εξετάζονται για το κέντρο της άμυνας, ειδάλλως, εάν πρόκειται να μπει άλλο ένα στοίχημα υψηλής επικινδυνότητας, καλύτερα να λείψει. Ο Νίνης θα είναι ευχής έργο να κατορθώσει να βρει ρυθμό και να προσφέρει αμέσως ή έστω εντός του δανεισμού του, μιας και υπήρξε παροπλισμένος για καιρό. Αν επανέλθει, δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι ποδοσφαιριστής με ποιότητα όση λίγοι συμπαίκτες του. Απλώς όπως και ο Νέσιντ, είναι εν αμφιβόλω ο χρόνος που θα καταφέρει να προσφέρει. (Θα έβαζα στην ίδια κατηγορία και τον Σπυρόπουλο, αλλά μάλλον θα τεθεί εκτός ομάδας πρόωρα).

Επίσης εκτιμώ πως είναι ήδη ώρα να σημειωθεί κάτι που είναι απολύτως περιττό να καθυστερεί: Αυτός ο παιχταράς που λέγεται Στοχ, καλό είναι να αρχίσει ο... στρατηγικός σχεδιασμός για να αποκτηθεί, το γρηγορότερο δυνατό. Μιας που υπάρχει ρήτρα, να κοιτάξουν να τον “καβλώσουν” το ταχύτερο δυνατό με την ομάδα, την πόλη και την χώρα και με σύμμαχο τον ίδιο, να επιχειρήσουν να τον αποκτήσουν με ελεύθερη μεταγραφή ΧΘΕΣ.

Δεν γνωρίζω αν πρέπει να γίνουν οικονομικές διαπραγματεύσεις, αν πρέπει να τα συζητήσουν με τους Τούρκους ο Τσιστιακόφ ή ο Βρύζας, αν θα τα βρει όλα του γούστου της η Μαρία Γκοντσάρεβα ή αν οφείλουν να... γοητεύσουν τον Άλκη Μαυροφρύδη. Εγώ ξέρω ότι τα λεφτά και το ΟΚ είναι του Ιβάν. Να κάνουν λοιπόν ό,τι πρέπει για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ αυτό το πολύτιμο πετράδι που κατρακύλησε από τύχη – σύμπτωση – οργανωμένη δράση (κι αυτό ακόμη αδιάφορο είναι στο προκείμενο) στην αυλή μας.

Οι μεγάλες ομάδες φτιάχνονται από καλούς προπονητές και σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Κι ο Σλοβάκος τσόγλανος είναι τέτοιος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένουν το επόμενο καλοκαίρι. Άλλωστε... μέχρι να συνεννοηθούν μεταξύ τους, μπορεί και να ξανακαλοκαιριάσει...

Πηγή: fatgames.gr


 
 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ