Σάλο έχει προκαλέσει η gay φωτογραφία της Ηιllary Clinton [φωτό]

3 Σεπτεμβρίου 2013

Η εφημερίδα Globe έδωσε στη δημοσιότητα το φύλλο που πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου και άναψε φωτιές στην Washington και στην κυβέρνηση. Για άλλη μια φορά τα Media κάνουν λόγο για την κρυφή ερωτική ζωή της πρώην Υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ.

Hillary Clinton. Εδώ και χρόνια μέρος του Τύπου αφήνει υπονοούμενα , ενώ σε κάποιες περιπτώσεις φωτογραφίζει κανονικά την Hillary ότι είναι gay και έχει εδώ και χρόνια σχέσεις με τη γραμματέα της.

Αυτή τη φορά όμως η εφημερίδα δεν περιορίζεται σε φήμες που διαδίδουν δήθεν «άνθρωποι από το στενό της κύκλο», αλλά έχει ντοκουμέντα και συγκεκριμένα φωτογραφίες. Όπως φαίνεται από το εξώφυλλο και από την μικρή επεξήγηση, η Hillary βρίσκεται σε πισίνα και ερωτοτροπεί με άγνωστη γυναίκα στις αρχές της δεκαετίας του 90. Το υλικό που τώρα διέρρευσε είναι από video ασφαλείας της εποχής.

Περιμένουμε με αγωνία τις αντιδράσεις της Hillary η οποία έχει αντιμετωπίσει πολύ λάσπη στην μέχρι τώρα πολιτική της ζωή, όχι όμως φωτογραφικό υλικό και ντοκουμέντα.

 

Πηγή: www.athensmagazine.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ