Βλαστοκύτταρα για πάχυνση πέους

3 Σεπτεμβρίου 2013

Επιμήκηνση πέους δεν είναι δυνατόν να υπάρξει, λόγω ανατομικής και λειτουργικής κατασκευής του πέους.

Γράφει ο  Θεόδωρος Βουκίδης, Πλαστικός χειρουργός

 

 Η πολυδιαφιμιζόμενη διατομή του συνδέσμου, είναι αποτυχημένη τεχνική, δεδομένου ότι προκαλεί μεγάλη «αστάθεια» του πέους κατά την σεξουαλική πράξη, με δυσμενή σχόλια πάντα από τον ερωτικό συντροφο.

Εντούτοις, είναι δυνατή η Πάχυνση του πέους, που ικανοποιεί πολύ περισότερο κατά την πράξη, αλλα και αισθητικά προβάλει το μόριο, μεγαλήτερο και νεανικότερο, με προβολή ανάλογου όγκου μεσα από το εσώρουχο αλλά και με το μαγιό.

Η τεχνική είναι η ίδια με εκείνη της λιποανακύκλωσης, και συνίσταται σε μια επέμβαση που γίνεται με τοπική αναισθησία διάρκειας λιγότερο της μια ώρας, Είναι η αναδόμηση των ιστών του δέρματος , χρησιμοποιώντας μικρές ποσότητες λίπους που παίρνουμε από άλλα μέρη του σώματος, όπως το εσωτερικό των γονάτων την κοιλιακή χώρα και αλλού. Πάντα βέβαια σε συνδυασμό με την χρήση βλαστοκυττάρων και πλασματοκυττάρων.

 

 

 

Σχετικά νέα μέθοδος, αρκετά διαδεδομένη στις Η.Π.Α., αλλά λιγότερο ακόμα στις άλλες χώρες, επειδή χρειάζεται μεγάλη εξειδίκευση του ιατρού που την εφαρμόζει.

 Διαδικασία

Με τον χρόνο το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και τον όγκο του, με αποτέλεσμα την γήρανση και τη χαλάρωσή του. To Lipofilling δίνει μια υγιή, νεανική εμφάνιση, αυξάνοντας τον όγκο και πετυχαίνοντας την ανόρθωση. Αυτό γίνεται εγχύοντας το ειδικά επεξεργασμένο λίπος, στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Η διαδικασία διαρκεί 45 λεπτά με μιάμιση ώρα, ανάλογα με το πόσες περιοχές θεραπεύονται.

Σήμερα, σαν πλέον σύγχρονη τεχνική εφαρμόζεται η ανάμηξη λίπους με βλαστοκύτταρα και πλασματοκύτταρα που έχουν ληφθεί από το αίμα μας εκείνη την στιγμή.

Τα αποτελέσματα είναι έξοχα και παράλληλα το ποσοστό του λίπους που παραμένει ανέρχεται στο 80-90 % εφ’ όρου ζωής.

Σε ποια ηλικία να το επιχειρήσετε

Από την ηλικία των 20 ετών και αργότερα είναι εφικτή αυτή η επέμβαση.

Με την λιπογλυπτική διορθώνεται το πάχος – μέγεθος του πεους, η ασυμμετρία και αποκαθίσταται η απώλεια λίπους και η χαλάρωση με φυσικό τρόπο.

Αντιδράσεις

Μπορεί να εμφανιστεί ελαφρύ μελάνιασμα, που όμως υποχωρεί στο διάστημα μιας εβδομάδας.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
alex***** ****
03:23 Παρασκευή 10/07/2015
poso kostizei mia ephxhnxh peous parakalw perimenw apanthsh sas eyxaristw
Ανδρ***** ****
09:28 Σάββατο 22/03/2014
Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με πάχυνση και επιμήκυνση πεους αν τα αποτελέσματα είναι μόνιμα που μπορώ να πάω να μιλήσω για την επέμβαση και τιμή ευχαριστώ πολύ
ΔΗΜΗ***** ****
02:41 Σάββατο 4/01/2014
ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΑΧΥΝΣΗ ΠΕΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σε ποια φαγητά ξεσπάμε όταν έχουμε στρες;
Στρες, Άγχος και Διατροφή: Το στρες και το...
Εργαζόμενη μητέρα: Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο...
Κάπου στη μέση του δρόμου της ζωής μου κι...