Τάρτα με φρέσκα φρούτα εποχής

<p><span data-ft="{&quot;tn&quot;:&quot;K&quot;}" data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2]"><span class="UFICommentBody" data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0]"><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[0]"><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[0].[0]">Σας προτείνουμε να φτιάξετε μια δροσερή τάρτα με φρέσκα φρούτα εποχής, της επιλογής σας.<strong> </strong></span></span></span></span></p>
<p><span data-ft="{&quot;tn&quot;:&quot;K&quot;}" data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2]"><span class="UFICommentBody" data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0]"><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[0]"><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[0].[0]"><strong>Υλικά</strong><br /></span></span></span></span></p>
<p><span data-ft="{&quot;tn&quot;:&quot;K&quot;}" data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2]"><span class="UFICommentBody" data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0]"><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[0]"><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[0].[0]">300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις</span><br data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[0].[1]" /><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[0].[2]">60 γρ. αλεσμένη αμυγδαλόψιχα</span><br data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[0].[3]" /><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[0].[4]">2 κουταλάκια άρωμα βανίλια</span><br data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[0].[5]" /><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[0].[6]">35 γρ. ζάχαρη</span><br data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[0].[7]" /><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[0].[8]">200 γρ. βούτυρο (κρύο και κομμένο σε μικρούς κύβους)</span></span><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3]"><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0]"><br data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0].[0]" /><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0].[1]">Φρέσκα φρούτα για γαρνίρισμα</span><br data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0].[2]" /><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0].[3]">4-5 κουταλιές παγωμένο νερό</span><br data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0].[4]" /><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0].[5]">Για τη σαντιγί:</span><br data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0].[6]" /><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0].[7]">300 γρ. κρέμα γάλακτος</span><br data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0].[8]" /><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0].[9]">2 κουταλιές ζάχαρη άχνη</span></span></span></span></span></p>
<p><span data-ft="{&quot;tn&quot;:&quot;K&quot;}" data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2]"><span class="UFICommentBody" data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0]"><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3]"><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0]"><strong>Εκτέλεση</strong><br data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0].[10]" /><br data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0].[11]" /><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0].[12]">Βάλε το αλεύρι, την αμυγδαλόψιχα, τη ζάχαρη και το βούτυρο σε μια κουζινομηχανή και δούλεψε το μείγμα ώσπου να γίνει σαν ψίχουλα. Ενώ η μηχανή δουλεύει, ανάμειξε το νερό με τη βανίλια και πρόσθεσέ τα στο μείγμα της αμυγδαλόψιχας, συνεχίζοντας να το δουλεύεις ώσπου να γίνει ζύμη και να μαζευτεί σε μπάλα.</span><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0].[14]"> Τύλιξε τη ζύμη σε διαφανή μεμβράνη, βάλ’ τη στο ψυγείο και μετά από μισή ώρα, άνοιξέ τη σε λεπτό φύλλο πάνω σε λαδόχαρτο ή χαρτί ζαχαροπλαστικής.</span><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0].[16]"> Κόψε στο φύλλο 24 δίσκους διαμέτρου 10 εκ., στρώσ’ τους σε 12 μικρές φόρμες της ίδιας διαμέτρου, κάνε μερικές τρύπες με ένα πιρούνι και βάλ’ τες πρώτα στο ψυγείο για 10 λεπτά και μετά για 10-14 λεπτά στη μεσαία θέση σε φούρνο προθερμασμένο στους 180-200°C.</span><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0].[18]"> Στη συνέχεια άφησε τις τάρτες να κρυώσουν, όσο εσύ θα ετοιμάζεις τη σαντιγί χτυπώντας την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν και να σφίξουν.</span><span data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0].[20]"> Τέλος, άπλωσε πάνω στις τάρτες τη σαντιγί και γάρνιρε με τα φρέσκα φρούτα εποχής.</span><br data-reactid=".r[3awk5].[1][4][1]{comment490256987714591_1305739}.[0].{right}.[0].{left}.[0].[0].[0][2].[0].[3].[0].[21]" /><br /></span></span></span></span></p>

Σχετικά άρθρα