3 φυσικοί τρόποι για να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου!

5 Σεπτεμβρίου 2013

Το καλοκαίρι τα μαλλιά μας λόγω του ήλιου “ανοίγουν”. Όλες λατρεύουμε αυτές τις φυσικές ανταύγες του ήλιου γι’ αυτό και εμείς βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε 3 φυσικούς τρόπους για ανοιχτότερο χρώμα στα μαλλιά σου! Δοκίμασέ τους!

Χυμός λεμονιού

Ο χυμός είναι ίσως ο πιο γνωστός τρόπος για να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου. Ο χυμός λεμονιού είναι κιτρικό οξύ και όταν έρχεται στον ήλιο ανοίγει τους θύλακες των μαλλιών και έτσι απομακρύνεται το χρώμα με αποτέλεσμα τα μαλλιά να ξανθαίνουν φυσικά! Στύψε μερικά λεμόνια σε ένα βαποριζατέρ και ψέκασε τα μαλλιά σου πριν περάσεις μια μέρα στον ήλιο!

lemon juice to lighten hair


Χαμομήλι

Το χαμομήλι είναι ένας άλλος φυσικός τρόπος για να ανοίξεις το χρώμα τωμ μαλλιών σου. Βράσε μερικά κλοναράκια χαμομηλιού και μόλις κρυώσει το χαμομήλι, ξέπλυνε τα μαλλιά σου με αυτό μετά το ντους ή πρόσθεσε λίγη ποσότητα στο σαμπουάν και το μαλακτικό σου, και θα παρατηρήσεις πως σταδιακά οι άκρες των μαλλιών σου θα ανοίξουν.

chamomile to lighten hairΜέλι

Τέλος, το μέλι είναι ένα άλλο προϊόν που πιθανώς να έχετε στο σπίτι σας  και που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε τα μαλλιά. Όταν αναμιγνύεται με απεσταγμένο νερό, μια μορφή υπεροξειδίου του υδρογόνου, το μείγμα μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως μια φυσική "βαφή".

honey to lighten hair
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Νεν***** ****
02:14 Τρίτη 7/01/2014
αυτο γινεται κ τν χειμωνα αυτο με το μελι κ κτ αλλο το μιγμα το βαζω στο μαλλι μ μετα τ κανωω ευχαριστω
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ