Ούτε οι Ολυμπιονίκες γλυτώνουν τη διαθεσιμότητα!

6 Σεπτεμβρίου 2013

Τα χρονοδιαγράμματα για τη διαθεσιμότητα είναι πολύ πιεστικά και στην κυβέρνηση αναζητούν συνεχώς τους υπαλλήλους που θα πρέπει να συμπληρώσουν τη δεξαμενή των 12.500. Σε αυτούς αναμένεται να μπουν και διακεκριμένοι αθλητές που διορίστηκαν στο Δημόσιο λόγω των αθλητικών επιτυχιών τους.

Οπως αναφέρει και το ΒΗΜΑ στην κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) με την οποία τίθενται σε διαθεσιμότητα 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι δεν προβλέπει εξαίρεση για τους πρωταθλητές. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς περίπου 900 αθλητές έχουν διοριστεί στο Δημόσιο λόγω των διακρίσεων τους όπως πρόβλεπε ο νόμος 2725/99. Μετά την πρόσφατη έκδοση της ΚΥΑ υπήρξε αναταραχή μεταξύ των εργαζομένων στο Δημόσιο πρώην και νυν αθλητών ενώ σήμερα υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο υπουργός τόνισε στους Ελληνες ολυμπιονίκες ότι στο παρόν κύμα διαθεσιμότητας δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που εργάζονται στο Δημόσιο ενώ υποσχέθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλεψη για την εξαίρεσή τους στο μέλλον.Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Margaret Thatcher
Η Σκέψη της ημέρας
Margaret Thatcher