Μαρινάκης, Μελισσανίδης βγάλανε τα μπαζούκας

6 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είναι ο τύπος που θα σκύψει το κεφάλι και θα πει Δεν παίζω. Δεν θα κάνει το κορόϊδο, ότι δεν άκουσε, ότι δεν κατάλαβε και θα αποφύγει τη σύγκρουση. Όχι.

Ο εφοπλιστής, σου λέει, έχω βάρος. Είμαι αυτός που είμαι. Και ο άλλος, όποιος κι αν είναι ο άλλος, θα το μάθει, αν δεν το ξέρει, ποιος είμαι εγώ, η Βαγγέλα με τα 60 καράβια και τις δυο εισηγμένες εταιρείες στη Wall Street. Που τα έφτιαξα μόνος μου, με την αξία μου.

Προχθές στη Σούπερ Λίγκα ο άνθρωπος του Μαρινάκη, ο Βρέντζος, εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, την έρριξε κανονικά. Κύριοι συνάδελφοι, ο Μελισσανίδης, θα σας πηδήξει όλους. Όλες τις ΠΑΕ.

Όχι, δεν το είπε έτσι ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Δεν ανέφερε καν το όνομα Μελισσανίδης. Είπε ότι ο ΟΠΑΠ έδωσε 2,3 εκ. για τη φανέλλα της ΑΕΚ, δηλαδή μιας ομάδας Γ’ εθνικής και στον Ολυμπιακό, τον πρωταθλητή, τη μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη ομάδα, μας έδωσαν λιγώτερα λεφτά.

Φοβερά πράγματα. Και μας τα έδωσαν τα 2 εκ. «εκβιαστικά», σχολίασε το δεξί χέρι του Μαρινάκη. «Αυτά είναι και άμα θέτε μην υπογράφετε». Κι εμείς, σαν Ολυμπιακός, υπογράψαμε, παραδέχθηκε ο Βρέντζος.

Το θέμα δεν συζητήθηκε στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα. Παρ’ ότι οι περισσότερες ΠΑΕ είναι με τον Μαρινάκη, όχι με τον Μελισσανίδη. Στο επόμενο συμβούλιο θα δούμε αν θα ειπωθούν κανονικά αυτά που ακούστηκαν στους διαδρόμους της Σούπερ Λίγκα, οι υπαινιγμοί για τον πρωθυπουργό Σαμαρά και τον Μελισσανίδη.

Προς το παρόν στο χώρο κυριαρχεί ο Μαρινάκης. Και όπως φαίνεται δεν θα ανεχθεί να τον αμφισβητήσει κανένας

Πηγή: apodytiriakias.gr

 
 
 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ