Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια σε περίπτωση σεισμού;

Έτσι αντιδρούν τα 12 ζώδια σε περίπτωση σεισμού. Και επειδή ζούμε σε μια σεισμογενή χώρα , καλό είναι να γνωρίζουμε τι κάνουμε σε μια τέτοια κατάσταση.

Κριός

«Τρέχουμε τώρα ρεεεε! Ωχ το βάζο! Ωχ η τηλεόραση! Ωχ η τζαμαρία! Ωχ τα ποτήρια! Ωχ η αδερφή μου σαβουρώθηκε!». «Είχατε ζημιές στον σεισμό Κριέ, ε;», «Όχι, εγώ τα γκρέμισα όλα κατά λάθος, όταν άρχισα να τρέχω…». (Γιατί αν η αγαρμποσύνη ήταν ζώδιο, θα ήταν το δικό σου).

Ταύρος

«Εμπρός; Τι θες ρε μέσα στη νύχτα; Ποιος σεισμός 5,2 Ρίχτερ; Σοβαρά ρε φίλε; Κοιμόμουν ρε συ. Χαμπάρι δεν πήρα. Έφαγα φακές για βραδινό και έπεσα ξερός ρε». (Ο ύπνος τρέφει το Ταυρί και ο ήλιος το μοσχάρι. Και ο Ταύρος ροχαλίζει ενώ ο Εγκέλαδος κάνει πάρτι. Μα τόση αναισθησία πια;)

Δίδυμος

Facebook: Ο Δίδυμος ενημέρωσε την κατάσταση του: «Παιδιά σεισμός». «Φίλοι μου, μετασεισμός πάλι!» κτλ κτλ.
(Ευτυχώς που έχουμε και εσένα ρε φίλε στο FB. Ούτε που καταλαβαίνουμε εμείς, ε; Δεν είμαστε τόσο έξυπνοι όσο εσύ, ε;)

Καρκίνος

«Αααααααα! Μαμάαααααα! Αααααα! Ήρθε το τέλος! Ααααααα»! (Όχι καλέ. Υπερβολικός εσύ; Γιατί το λες αυτό;)

Λέων

«Σεισμός! Γρήγορα κάτω από το τραπέζι! Τι εννοείς να βγούμε έξω τρέχοντας; Κι εγώ; Έτσι; Με τις πυτζάμες και τα μαλλιά της ζούγκλας; Jamais!». (Ήξερα ότι είσαι για ράφι του σούπερ μάρκετ αλλά εσύ κατέληξες σε ράφι πολυεθνικού πολυκαταστήματος! Ψώνιο, ε, ψώνιο!).

Παρθένος

«Αααχ σεισμός! Τι κάνουμε; Τι εννοείς να βγούμε έξω; Έτσι χωρίς ένα ντουζάκι πρώτα;». (Και αν ο σεισμός ήταν 4 Ρίχτερ, οι ψυχαναγκασμοί σου φτάνουν τα 24!)

Ζυγός

«Κάτω από το τραπέζι! Ή μάλλον όχι! Κάτω από την κάσα της πόρτας! Όχι, όχι, όχι! Προς την έξοδο και κάτω τρέχοντας! Ή μήπως να πάω προς τα πάνω;». (Άστο φιλαράκι. Μέχρι να αποφασίσεις, θα ζήσουμε και άλλους 2 – 3 μετασεισμούς).

Σκορπιός

«Τι σεισμός λες μωρό μου. Εγώ είμαι. Αφού τα έχω δώσει όλα σήμερα μωρό μου στο κρεβάτι». (Κούνια ή μάλλον σεισμός που σε κούναγε ψωνισμένε εραστή).

Τοξότης

«Ρε φίλε πάλι Ιαπωνία είμαι; Α, όχι! It’sok. Δεν ανησυχώ. Δεν… παίζει» να πάθω τίποτα». (Καλά εσύ… Η υπεραισιοδοξία θα σε φάει).

Αιγόκερως

«Ψυχραιμία παιδιά. Ξέρω όλα τα βήματα για το τι πρέπει να κάνουμε! Τέλος οι υστερίες και τα κλάματα. Σκασμός τώρα και ακολουθήστε με!». (Ρε φίλε σοβαρά τώρα Από ξύλο σε έφτιαξαν; Τι φάση;)

Υδροχόος

«Ρε φιλαράκια! Που πάτε; Ελάτε εδώ! Έχει γέλιο το κουνηματάκι. Είναι 4,1 μόνο παιδιά. Το ξέρω πριν από τους ίδιους τους σεισμολόγους». (Γιατί όταν έχεις καλούς φίλους, θα σε πάρουν και στον… λαιμό τους! Έλεος!).

Ιχθύς

«Μη σκουντάς ντε. Ωχ, μόνος μου είμαι. Προσευχή τώρα!». (Τρία πουλάκια κάθονταν. Δεν περιγράφω άλλο!)

Πηγή: www.oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια τα οποία ζητούν «συγγνώμη»;

Ποιος είναι ο χειρότερος φόβος των ζωδίων σε μια σχέση;

Πόσο εύκολα ζητά κάποιος βοήθεια αν τα βρει… σκούρα;

Σε ποια κατηγορία ανήκεις; Στους «αληθινούς» ή στους ψεύτες;

Ποιο ζώδιο θα διάλεγες για να γίνει ο καλύτερος φίλος σου;

Ποια ζώδια είναι τα πιο… βρώμικα στο κρεβάτι;

Σχετικά άρθρα