Το πρόγραμμα της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ

9 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνημα με Λετονία στην… γνώριμη πλέον Ρίγα για την Εθνική Ελλάδας στις 7/9/2012 για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014, ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα θα υποδεχτεί, δίχως κόσμο στις κερκίδες λόγω της τιμωρίας, την Λιθουανία.

Αυτό συμφωνήθηκε σήμερα στην Μπρατισλάβα, να είναι το ξεκίνημα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, στη συνάντηση μεταξύ των ομοσπονδιών του 7ου προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Ελλάδα, Σλοβακία, Βοσνία, Λιθουανία, Λετονία και Λιχτενστάιν συμφώνησαν σε όλα και έτσι η… εκκίνηση θα είναι σχεδόν όπως την είχε σχεδιάσει ο Φερνάντο Σάντος που βρέθηκε χθες στην Μπρατισλάβα μαζί με τους Σοφοκλή Πιλάβιο και Τάκη Φύσσα.

Το αρχικό πλάνο της ελληνικής πλευράς είχε ως στόχο να εκτίσει την ποινή της η «γαλανόλευκη» με αντίπαλο την Λιθουανία, κάτι που επετεύχθη, ενώ στα σχέδια ήταν να δώσει και εκτός έδρας ματς με τη Βοσνία, αλλά τελικά… προέκυψε η Λετονία.

Το πρόγραμμα είναι στα… μέτρα της Εθνικής ομάδας και έχει πολλές ομοιότητες με αυτό των προκριματικών του Euro 2012. Το θετικό ότι έχει έναν αγώνα τον Ιούνιο του 2013 (εκτός με Λιθουανία), ενώ τα ντέρμπι με τη Σλοβακία είναι στον… καλό μήνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τον Οκτώβριο (νίκη με Κροατία). Μάλιστα ο Οκτώβριος του 2012 θα είναι «καυτός» αφού η Ελλάδα υποδέχεται τη Βοσνία και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Σλοβακία παίζοντας ουσιαστικά με τις ομάδες που θεωρητικά θα παλέψει για την πρόκριση.

Το δε φινάλε του προγράμματος είναι πραγματικά… όνειρο. Τρία σερί εντός έδρας ματς με Λετονία, Σλοβακία και Λιχτενστάιν, ενώ πριν από αυτά υπάρχει το εκτός έδρας παιχνίδι με το αδύναμο Λιχτενστάιν. Δηλαδή με λίγα λόγια μέχρι και τον Ιούνιο του 2013 και το εκτός έδρας ματς με τη Λιθουανία, πιθανότατα να έχουν κριθεί πολλά.

7 Σεπτεμβρίου 2012

Λετονία- Ελλάδα

Λιχτενστάιν- Βοσνία

Λιθουανία- Σλοβακία

11 Σεπτεμβρίου 2012

Ελλάδα- Λιθουανία

Βοσνία- Λετονία

Σλοβακία- Λιχτενστάιν

12 Οκτωβρίου 2012

Ελλάδα- Βοσνία

Σλοβακία- Λετονία

Λιχτενστάιν- Λιθουανία

16 Οκτωβρίου 2012

Σλοβακία- Ελλάδα

Βοσνία- Λιθουανία

Λετονία- Λιχτενστάιν

22 Μαρτίου 2013

Βοσνία- Ελλάδα

Σλοβακία- Λιθουανία

Λιχτενστάιν- Λετονία

7 Ιουνίου 2013

Λιθουανία- Ελλάδα

Λετονία- Βοσνία

Λιχτενστάιν- Σλοβακία

6 Σεπτεμβρίου 2013

Λιχτενστάιν- Ελλάδα

Βοσνία- Σλοβακία

Λετονία- Λιθουανία

10 Σεπτεμβρίου 2013

Ελλάδα- Λετονία

Σλοβακία- Βοσνία

Λιθουανία- Λιχτενστάιν

11 Οκτωβρίου 2013

Ελλάδα- Σλοβακία

Βοσνία- Λιχτενστάιν

Λιθουανία- Λετονία

15 Οκτωβρίου 2013

Ελλάδα- Λιχτενστάιν

Λιθουανία- Βοσνία

Λετονία- Σλοβακία

 

Πηγή: www.onsports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...