Θες να γίνεις ωραία; φόρα τη μάσκα σου!

11 Σεπτεμβρίου 2013

Ενας νεοϋορκέζος πλαστικός χειρουργός δημιούργησε μια μάσκα για να δείξει τις υπερβολές της πλαστικής στο πρόσωπο που μαστίζει τις ΗΠΑ αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Είναι πάντως μια ωραία ιδέα. Τέλος το μπότοξ, το Frontox, η χειρουργική αισθητική με τα οποία επιχειρεί μια γυναίκα να μοιάσει στην Αντζελίνα Τζολί, οι κρέμες από χαβιάρι, οι θεραπείες χωρίς τέλος. Η Zhuoying (Joy) Li, νεαρή σχεδιάστρια κινεζικής καταγωγής, χώρα όπου το λίφτινγκ κάνει θραύση -ειδικά η βλεφαροπλαστική για να μεγαλώσουν τα μάτια-, η οποία ζει στη Νέα Υόρκη δημιούργησε την Uniface.

Mόλις την βάλεις στο πρόσωπο μοιάζεις ακριβώς σε αυτό που δείχνουν τα περιοδικά ή σε αυτό που ζητούν οι άνδρες και ολόκληρη η κοινωνία. Η μάσκα κοστίζει 399,99 δολάρια, ήτοι 301 ευρώ. Στο σάιτ της η σχεδιάστρια παρουσιάζει το πρόσωπο πριν και μετά και εξηγεί ότι ορισμένες γυναίκες ακόμη και με τη μάσκα ομορφιάς δεν βρίσκουν τον εαυτό τους αρκετά όμορφο! Μένει να δούμε τι θα εφεύρει η δαιμόνια σχεδιάστρια για τα πόδια, τα γόνατα, το στήθος και την κοιλιά.Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...