Φτιάξε τέλεια χρωματιστά νύχια μόνη σου! 9 εκπληκτικές ιδέες!

Απαγόρευση κυκλοφορίας, εγκλεισμός στο σπίτι και έλλειψη της μέχρι τώρα ρουτίνας σου μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεσή σου.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η διάθεσή μας θα είναι «πεσμένη», αν και οι βόλτες είναι ανύπαρκτες ενώ ο μόνος λόγος που πρέπει να βγαίνουμε έξω, είναι τα απολύτως απαραίτητα.

Ως άνθρωποι όμως, οφείλουμε να φροντίζουμε την εμφάνισή μας και να μην εγκαταλείπουμε τον εαυτό μας. Για αυτό μπορείς να ντύνεσαι και να βάφεσαι και να περιποιείσαι εσένα, ακόμα και αν δεν βγαίνεις έξω.

Έτσι, όλα αυτά που έφτιαχνες με τη βοήθεια εκείνων που ήξεραν, όπως τα νύχια και τα μαλλιά σου, μπορείς να τα φτιάξεις και μόνη σου, με υλικά που έχεις στη διάθεσή σου ή να παραγγείλεις ηλεκτρονικά.

Η άνοιξη είναι εδώ και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε, για αυτό σού έχουμε μερικές εκπληκτικές ιδέες για χρωματιστά νύχια:

https://www.instagram.com/p/B-MkL37h0fQ/

https://www.instagram.com/p/B-MEBc2CMof/

https://www.instagram.com/p/B-Ms8urFcNS/

https://www.instagram.com/p/B-Mrvt_oes9/

https://www.instagram.com/p/B-MqS_6p-Ms/

https://www.instagram.com/p/B-MmfgjhFqq/

https://www.instagram.com/p/B-MlF5Ylf0t/

https://www.instagram.com/p/B-MeBMfpzwC/

https://www.instagram.com/p/B-MsQlInHwG/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

3+ 1 προτάσεις για πρωτότυπα καλοκαιρινά μανικιούρ

Θες να ξεχωρίσεις; 4 σούπερ ιδέες για ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια

Μπίλι Άιλις: Από άγνωστη έφηβη με κατάθλιψη στα 13 της, «Γυναίκα της Χρονιάς» πριν καν ενηλικιωθεί – Η νεαρή σταρ που… σπάει ρεκόρ πωλήσεων, γράφει τραγούδια σε λεωφορείο και λατρεύει τα φαρδιά ρούχα και τα μακριά νύχια

Σχετικά άρθρα