Μεγάλος καβγάς της Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Έξαλλη φώναζε "ΟΧΙ"

12 Σεπτεμβρίου 2013

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η συζήτηση στη Bουλή για το νέο δικηγορικό κώδικα. Οταν ήρθε ή ώρα της ψηφοφορίας στην αίθουσα ήταν μόλις τρεις βουλευτές, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και η κυρία Τζάγκρη από την πλειοψηφία και η Ζωή Κωνσταντοπούλου από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Ο προεδρεύων Κυριάκος Βιρβιδάκης άρχισε την ψηφοφορία διαβάζοντας ένα ένα τα άρθρα και λέγοντας «εγκρίνεται κατά πλειοψηφία». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει ότι δεν γίνεται ψηφοφορία με τρεις βουλευτές.

Ο πρόεδρος συνέχισε να διαβάζει τα άρθρα επικαλούμενος το τεκμήριο της πλειοψηφίας και να λέει ότι εγκρίνονται κατα πλειοψηφία ενώ η κυρία Κωνταντοπούλου δυνάμωνε τις φωνές κατηγορώντας τον κ.Βιρβιδάκη ότι κάνει ψηφοφορία παρωδία που δεν είναι έγκυρη.

Η Ζωή Κωνσταντοπουλου συνέχισε να φωνάζει και να καλεί τον κ. Κεφαλογιάννη και την Θεοδώρα Τζάγκρη να λένε ναι αν όντως συμφωνούν στην ψήφιση των άρθρων φωνάζοντας ναι, όμως και οι δυο βουλευτές της πλειοψηφίας φαίνεται οτι την αγνοούσαν επιδεικτικά και συνέχισαν να παραμένουν σιωπηλοί.

Ετσι η κυρία Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει μόνη της «όχι» σε κάθε άρθρο που ο προεδρεύων έλεγε ότι εγκρίνεται κατά πλειοψηφία.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τον κώδικα δικηγόρων και όταν ο προεδρεύων ανακοίνωσε ότι ο κώδικας ψηφίστηκε κατά άρθρο και στο σύνολό του η κυρία Κωνσταντοπούλου τον προειδοποίησε να μην τολμήσει να φέρει τον κώδικα στην ολομέλεια γιατί όλη η διαδικασία είναι παράνομη και πλαστή.

«Η συνεδρίαση έληξε καλό σας απόγευμα» απάντησε ο κ. Βιρβιδάκης, η Ζωή Κωνστανντοπούλου συνέχισε να φωνάζει και ο κ. Κεφαλογιάννης με την κυρία Τζάγκρη έφυγαν σχεδόν αλλά μπρατσέτα αφού πρώτα πήγαν να χαιρετίσουν τον υπουργό Δικαιοσύνης που ήταν στην αίθουσα και παρακολουθούσε όλη τη διαδικασία. Η συνέχεια στην ολομέλεια αναμένεται εκρηκτική.Πηγή:  iefimerida.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ενδοκρινολογία/Διαβητολογία
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Πώς θα βοηθήσω κάποιον με διατροφική διαταραχή;
Οδηγός βοήθειας για συγγενείς/φίλους...
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...