Αυτό είναι το μωρό της Κιμ Καρντάσιαν! [φωτό]

13 Σεπτεμβρίου 2013

Επιτέλους το διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε το μωρό του. Ο Κάνι δηλώνει ότι κουράστηκε να κρύβει το παιδί του στο σπίτι κι έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει τις δημόσιες εμφανίσεις μαζί του, ενώ την αρχή έκανε σε γνωστή αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή, όπου έδειξε φωτογραφία του μωρού για πρώτη φορά.

Ο ίδιος δήλωσε ότι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Νορι θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου, όπου οικογενειακώς θα ξεκινήσουν την Yeezus περιοδεία του τραγουδιστή.

Ο 36χρονος Κάνι και η 32χρονη Κιμ θέλουν η Νορθ να έχει μία «φυσιολογική» ζωή «Περιμένουμε μέχρι την περιοδεία , όπου θα έχουμε επιπλέον ασφάλεια για την Κιμ και το μωρό» αναφέρει μια πηγή κοντά στον καλλιτέχνη

Ο Κάνι είναι πολύ προστατευτικός με την οικογένεια του και προς το παρόν το μωρό μένει με την γιαγιά του Κρις Τζένερ για να αποφύγει τους παπαράτσι.

« Ο Κάνι κουράστηκε να κρύβει το μωρό όλη την ώρα» αναφέρει η πηγή. «Το μόνο μέρος που μπορεί να πάρει λίγο καθαρό αέρα , χωρίς να κοιτάζει κανείς είναι στην πίσω αυλή της γιαγιάς της»

«Θέλει να είναι έξω μαζί της, να την πάει μια βόλτα με το καρότσι να νιώσει φυσιολογικός γονιός» αναφέρει η ίδια πηγή.

Η Περιοδεία του Κάνι ξεκινά στις 19 Οκτωβρίου στο Σιάτλ, και η μικρή Νορθ θα κάνει το πρώτο ταξίδι της στην βροχερή πόλη με τους γονείς της.

Δείτε το μωρό στη φωτογραφία που δημοσίευσε το Hollywoodlife

 Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ