Αιγόκερως: Τα χαρακτηριστικά που… εξοντώνουν μια σχέση

Είσαι ο «νόμος και τάξη»! Υπεύθυνος, ώριμος, συνετός, πειθαρχημένος, σοβαρός και οπαδός του «πρέπει». Για να λειτουργήσεις, χρειάζεσαι ένα σύστημα αξιών και κανόνων. Για αυτό δεν αντέχεις την προχειρότητα και την ανοργανωσιά.

Είσαι φιλόδοξος, θέλεις να φτάσεις στην κορυφή, αλλά με το σπαθί σου και είσαι προετοιμασμένος να δεινοπαθήσεις ή να στερηθείς για να τα καταφέρεις. Ο χρόνος είναι φίλος σου, η υπομονή σου τεράστια και η χαρά σου μεγάλη, όταν κατακτήσεις τον στόχο που έχεις βάλει.

Ωστόσο, οι εσωτερικές πιέσεις, οι ενοχικές σου τάσεις, οι ανασφάλειες ή ο συντηρητισμός σου συχνά σε κάνουν σκληρό, αυστηρό κι αλύγιστο.

Δεν είσαι και το πιο εύκολο άτομο

Πιστεύεις στο «λίγοι φίλοι και καλοί». Πάντα φροντίζεις να βρίσκεις χρόνο για αυτούς και δίνεις πολλά, χωρίς απαραίτητα να λαμβάνεις. Χαίρεσαι όμως να βρίσκεσαι, να τρως ή να πίνεις το ποτό σου μαζί τους, κάνοντας ατέλειωτες «σοβαρές» συζητήσεις για επαγγελματικά, πολιτικά ή κοινωνικά θέματα.

Δεν είσαι και το πιο εύκολο άτομο, καθότι δύσκολα ερωτεύεσαι κι εμπιστεύεσαι, οπότε οι σχέσεις σου έχουν μεγάλη χρονική διάρκεια. Κυνηγάς την ποιότητα κι όχι την ποσότητα και αργείς να… ανοιχτείς συναισθηματικά. Όταν όμως συμβεί, είσαι χείμαρρος. Θεωρείς καθήκον σου να στηρίξεις, να προσφέρεις, να προστατεύσεις τον άνθρωπό σου.

Είσαι το αφεντικό του εαυτού σου

Είσαι Ο Επαγγελματίας του ζωδιακού. Για αυτό όποια δουλειά κι αν κάνεις, θα την κάνεις καλά. Σέβεσαι την ιεραρχία, είσαι αξιοκρατικός, δίκαιος αλλά θέλεις να είσαι αυτάρκης και να μην έχεις ανάγκη κανέναν, να είσαι το αφεντικό του εαυτού σου.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αυτά είναι τα 6 πιο ενοχικά ζώδια γιατί τα… τρώνε οι τύψεις!

Ποια είναι τα ζώδια… ψώνια με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους;

Είναι… επίσημο: Αυτά τα 5 ζώδια «πέφτουν» πιο γρήγορα στην κατάθλιψη

Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια σε περίπτωση σεισμού;

Ποια ζώδια είναι τα πιο… βρώμικα στο κρεβάτι;

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια τα οποία ζητούν «συγγνώμη»;

Σχετικά άρθρα