ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σκάει "βόμβα" στη Σούπερ Λίγκα!

17 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγάλο θέμα αναμένεται να προκύψει τις προσεχείς ημέρες στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty".

Μία ομάδα της μεγάλης κατηγορίας κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών επειδή δύο ποδοσφαιριστές της κινούνται νομικά εναντίον της.

Τι ακριβώς έχει συμβεί; Οι δύο παίκτες (ο ένας είναι ακραίος χωρίς ομάδα και ο άλλος φορ σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας) δεν πληρώνονται τους διακανονισμούς που έχουν κάνει με την πρώην ομάδα τους, παρότι είναι τα παίρνουν από το συμβόλαιο με τη Nova. Μόνο που η Εφορία μπλόκαρε τα έσοδα της ομάδας...

Η υπομονή τους, λοιπόν, εξαντλήθηκε με την πρόσφατη μεταγραφή που έκανε η πρώην ομάδα τους. Οι δύο ποδοσφαιριστές σκέφθηκαν ότι από τη στιγμή που οι ίδιοι παραμένουν απλήρωτοι... "πώς γίνεται η ομάδα να προχωράει σε μεταγραφές;".

Εδώ που τα λέμε, δεν έχουν κι άδικο... Γιατί τα δικά τους χρήματα, ακόμα και αν έχουν αποχωρήσει πια από την ομάδα, είναι δεδουλευμένα. Τα δικαιούνται να τα πάρουν, ασχέτως των ...αναποδιών που έχουν προκύψει στο συγκεκριμένο σύλλογο.

Έτσι έχουν δώσει ήδη εντολή στους δικηγόρους τους να κινήσουν τις νομικές διαδικασίες για αφαίρεση βαθμών από την πρώην ομάδα τους για τα χρέη της! Μία εξέλιξη που, αν δικαιώσει τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας...

πηγη sportdog.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ