5 κινήσεις για να τον ξετρελάνεις ήδη από τα προκατακτικά!

17 Σεπτεμβρίου 2013

Συχνά θεωρούμε πως τα προκατακτικά δεν είναι απαραίτητα και τα παραμελούμε. Μάθε τώρα πέντε μυστικά για να τον ανάψεις και να τον ξετρελάνεις ήδη από τα προκατακτικά!

1.Μαγικά χέρια. Κατά τη διάρκεια του  στοματικού σεξ πιάσε με το ένα σου χέρι το πέος του και  με το άλλο κάνε ένα χαλαρό μασάζ στους όρχεις του. Τέλος μην ξεχάσεις να τον κοιτάς στα μάτια, θα τον ανάψεις αμέσως!

2.Ο λοβός του αυτιού αποτελεί μια από τις πιο ερωτογενείς ζώνες. Φίλα και γλύψε τον σύντροφό σου και  να είσαι σίγουρη πως δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί!

3.Δώσε του μια ιδέα για το τι πρόκειται να του κάνεις κάτω από τη ζώνη του, γλύφωντας τα δάχτυλά του αισθησιακά, θα τον ξετρελάνεις ήδη από τα προκατακτικά!

4.Κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ θυμίσου να έχεις τεντωμένη τη μέση σου για να έχει ο σύντροφός σου μια εκπληκτική θέα από τις καμπύλες σου. Δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου!

5.Άρχισε τα προκατακτικά από τον δημόσιο χώρο. Ενώ είστε έξω σε ένα μπαρ και πίνετε το ποτό σας, κολλήστε το σώμα σας πάνω του, τρύψτε το εσωτερικό τον μηρών του και ακούμπα διακριτικά το πέος του με τα δάχτυλά σου( πάνω από το παντελόνι). Θα τον κάνεις να ανάψει και να είναι ανυπόμονος για την κατάληξη της βραδιάς σπίτι σου ή σπίτι του!


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....