Ομολόγησε ο δολοφόνος του άτυχου 34χρονου

18 Σεπτεμβρίου 2013

Εγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι ο δράστης για τη δολοφονία του Παύλου Φϋσσα συνελήφθη, πρόκειται και τον Γ.Ρ. και είναι γνωστός ακροδεξιός της Νίκαιας. Ο ίδιος ομολόγησε το έγκλημα και είπε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανώτατες αστυνομικές πηγές που είναι εις γνώσιν του iefimerida, ο δολοφόνος ο οποίος έχει γεννηθεί το 1968 στην Αθήνα, διαμένει στη Νίκαια όπου είναι γνωστός για τα ακροδεξιά του πιστεύω.

Η δολοφονία του άτυχου Παύλου Φύσσα, σημειώθηκε όταν κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός- Παρί Σεν Ζερμέν η παρέα του δολοφονηθέντα και του Γ.Ρ. Ήρθαν σε αντεγκλήσεις. Οι διενέξεις, γρήγορα εξαπλώθηκαν και στο πολιτικό πλαίσιο, με αποτέλεσμα ο Γ.Ρ. Να ειδοποιήσει 30 άτομα τα οποία εντάσσονται στην ίδια πολιτική ιδεολογία με αυτόν και να σημειωθεί η τραγική δολοφονία.

Ο 45χρονος αυτή τη στιγμή κρατείται και αναμένονται νεότερες εξελίξεις.

Τι ομολόγησε ο δράστης

Ο 45χρονος άνδρας από την Νίκαια ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε τον 34χρονο Παύλο Φύσσα στο Κερατσίν, ομολόγησε πως είναι μέλος της Χρυσής Αυγή και σύφμωνα με πληροφορίε του iefimerida.gr, ομολόγησε την δολοφονία του 34χρονου μουσικού και παραδέχθηκε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.

 Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ