Πατατοκροκέτες με εποχική σαλάτα

19 Σεπτεμβρίου 2013

Μόνο 245 θερμίδες!!

 

Υλικά:

400γρ. πατάτες βρασμένες (4 μετρίου μεγέθους)

2 αβγά

120γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη 

4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκκομένα

120γρ. αθότυρο

2 κ.σ. δυόσμο

2 ντομάτες φρέσκες

φρέσκα φύλλα μαρουλιού 

αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Λιώστε καλά τις πατάτες. Προσθέστε τα αβγά, το ανθότυρο, κρεμμυδάκια, αλάτι, πιπέρι και δυόσμο. Ανακατέψτε καλά και προσθέστε την κεφαλογραβιέρα. Χωρίστε το μείγμα σε 8 κομμάτια. Πάρτε ένα ταψάκι και καλύψτε τον πάτο με λαδόκολλα. Τοποθετήστε τα 8 κομμάτια πάνω στη λαδόκολλα και ψήστε για 20 λεπτά σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο. Χωρίστε σε 4 μερίδες τοποθετώντας 2 κομμάτια σε κάθε μερίδα, σερβιρισμένες πάνω σε φύλλα από μαρούλι και ντομάτες κομμένες ροδέλες. 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Edgar Wallace
Η Σκέψη της ημέρας
3:17 Edgar Wallace