Γρήγορη κρέπα με μόνο 220 θερμίδες!

19 Σεπτεμβρίου 2013


Υλικά:

1 φλιτζάνι γάλα άπαχο 

1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του για όλες τις χρήσεις

2 αβγά

1/2 κ.γ. αλάτι 

4 κ.σ μέλι απλό ή με γεύση βανίλιας

σκόνη κανέλας

 

Εκτέλεση:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180οC ώστε να είναι ζεστός, όταν θα τοποθετήσετε ο γλυκό στο φούρνο. Κοσκινίστε το αλεύρι και προσθέστε το γάλα, το αλάτι και τα αυγά. Με το μίξερ χτυπήστε το μείγμα να γίνει ένας λείος και βελουτέ πολτός. Σε ένα ταψάκι μετρίου μεγέθους απλώστε μια λαδόκολλα και αδειάστε το μείγμα. Ψήστε στο φούρνο για 15-20 λεπτά, χωρίς να ανοίξετε την πόρτα κατά την διάρκεια του ψησίματος. Βγάλτε από το φούρνο και αλείψτε όλη την επιφάνεια με το μέλι και την κανέλα. Προσεκτικά τυλίξτε τις κρέπες στο σχήμα της επιλογής σας. 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ