Η διατροφή που ακολουθεί η Prima Ballerina, των Μπολσόι

19 Σεπτεμβρίου 2013

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι τρώνε οι μπαλαρίνες και διατηρούν τόσο καλλίγραμμα σώματα; Εκτός από την άσκηση ακολουθούν και ένα ιδιαίτερα αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα. Ανακαλύψαμε τη δίαιτα που ακολουθεί η Prima Ballerina των Bolshoi Evgenia Obraztsova και σας την παρουσιάζουμε. Φυσικά πρόκειται για μια διατροφή  αυστηρά 7 ημερών και οι μπαλαρίνες την κάνουν μια εβδομάδα πριν από παραστάσεις, από εξετάσεις και auditions! Πρόκειται για ένα διατροφικό πρόγραμμα το οποίο δεν μπορεί να ακολουθήσει μια μέση γυναίκα και μάλιστα δίχως την παρακολούθηση από ειδικό γιατρό.

 

 

Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΛΕΤΩΝ ΜΠΟΛΣΟΙ 

Πρωινό
1 κεσεδάκι γιαούρτι 2% με μούσλι (βάζεις μέσα σε ένα μπολ το γιαούρτι και τα μούσλι και προσθέτεις λίγη κανέλα,  μια κουταλιά μέλι, και ένα ψιλοκομμένο φρούτο της αρεσκείας σου).

Μέχρι τις 6 το απόγευμα τρως σταδιακά τα παρακάτω:

1η μέρα : 1 κιλό ξινόγαλα

2η μέρα : 1 κιλό μήλα

3η μέρα : 1 κιλό πατάτες

4η μέρα : 1 κιλό κατόπουλο στήθος

5η μέρα : 1 κιλό ψάρι

Την 6η και την 7η μέρα διαλέγεις και ξανατρώς κάτι από τις προηγούμενες μέρες.

Παρατηρήσεις: Αν πεινάσεις μετά τις 6 μπορείς να βράσεις μερικά καρότα. Kανονικά δεν πρέπει να τρως τίποτα μετά τις 6. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείς να φας μέχρι 4 φρούτα και να πίνεις όσους καφέδες και φυσικούς χυμούς θέλεις. Μπορείς να αντικαταστήσεις το κοτόπουλο με μοσχάρι για τις υπόλοιπες μέρες! Απαγορεύεται το ανθρακικό, το αλκοόλ, τα γλυκά, τα αλμυρά, και ότι έχει λίπος.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πόσο γόνιμη είσαι;
Γυναικολογία
Πόσο γόνιμη είσαι;
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας