Μαχαίρωσαν χρυσαυγίτες μαθητή στο λαιμό;

19 Σεπτεμβρίου 2013

Σοκαριστικές διαστάσεις έχουν προσλάβει εδώ και μήνες τα περιστατικά  τρομοκρατίας σε μεμονωμένους πολίτες από χρυσαυγίτες. Το ακόλουθο απίστευτο  περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε σχολείο του Παλαιού Φαλήρου.

Όπως ανέφερε ο Παύλος Τσίμας στο δελτίο του Μega μαθήτρια σε Λύκειο του  Παλαιού Φαλήρου έκανε σχέση με στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Συμμαθητές της  αγανακτισμένοι τη ρώτησαν «Μα καλά, με Χρυσαυγίτη μωρέ, δε ντρέπεσαι»;

Όλα όσα ακολούθησαν ήταν φρικιαστικά αφού το επόμενο πρωί ομάδα Χρυσαυγιτών  περίμενε έναν από τους συμμαθητές της έξω απ' το σχολείο. Άρπαξαν στην τύχη έναν  μαθητή και τον ρώτησαν «Εσύ είπες ρε για μας»; Και πριν προλάβει  να  απαντήσει τον μαχαίρωσαν στο λαιμό!

Η μητέρα του μαθητή υπέβαλε μήνυση και τότε τους βρήκε και εκείνη μπροστά  της. «Να την αποσύρεις, γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα», της είπαν. «Κανείς δεν  τα βάζει με τη Χρυσή Αυγή»!

Σχετικά με το παραπάνω συμβάν, εκτενείς αναφορές σχετικά με το συμβάν μπορεί  να διαβάσει κανείς σε άρθρα των κυρίων Κώστα Βουκελάτου και Στρατή Μαζίδη στον  δικτυακό τόπο: Freepen.gr. 

Πηγή:  www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ