Πικάντικο ψαρονέφρι με σύκα!

<p class="rr_method_list"> </p>
<p class="rr_method_list"><strong>Υλικά:</strong></p>
<p class="rr_method_list">1 ψαρονέφρι</p>
<p class="rr_method_list">3 λιαστές τομάτες</p>
<p class="rr_method_list">4 σύκα</p>
<p class="rr_method_list">1 καυτερή πράσινη πιπεριά</p>
<p class="rr_method_list">μία χούφτα καρύδια</p>
<p class="rr_method_list">2 κ.σ.μέλι</p>
<p class="rr_method_list">2 σφηνοπότηρα μπράντυ</p>
<p class="rr_method_list">μία πρέζα μπούκοβο</p>
<p class="rr_method_list">αλατοπίπερο</p>
<p class="rr_method_list">λίγο σπάγγο</p>
<p class="rr_method_list">λαδόκολλα</p>
<p class="rr_method_list"> </p>
<p class="rr_method_list"><strong>Εκτέλεση:</strong></p>
<p class="rr_method_list">Κάνουμε μία τομή κατά μήκος του κρέατος χωρίς όμως να το χωρίσουμε στα δύο (το ανοίγουμε σαν βιβλίο).</p>
<p class="rr_method_list">Σε μπολάκι ανακατεύουμε τις τομάτες, την πιπεριά, τα σύκα και τα καρύδια αφού τα έχουμε ψιλοκόψει όλα και με το μίγμα γεμίζουμε το κρέας και το δένουμε με το σπάγγο.</p>
<p class="rr_method_list">Σε κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύουμε το μέλι με το μπράντυ (να μη βράσουν). Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το μπούκοβο.</p>
<p class="rr_method_list">Με το πινέλο μας περνάμε το κρέας γύρω-γύρω και το τυλίγουμε με τη λαδόκολλα.</p>
<p class="rr_method_list">Ψήνουμε στους 200 για μία περίπου ώρα.</p>
<p class="rr_method_list"><span><br /><br /></span></p>
<p><span><br /><br /><br /></span></p>

Σχετικά άρθρα