Πρώην μέλος της ΧΑ μιλάει για όλα, συγκλονιστική συνέντευξη

20 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκλονιστικά στοιχεία για την εγκληματική δράση που αναπτύσσουν οι συμμορίες της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει πρώην στέλεχος της οργάνωσης. Ο Παύλος Φύσσας είχε γίνει στόχος των νεοναζί από καιρό λόγω της αντιφασιστικής του δράσης.

Το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής ήταν στον Πυρήνα της Νίκαιας για περίπου ενάμιση χρόνο, διάστημα στο οποίο, όπως λέει, είδε πολλά και έζησε από κοντά τους ανθρώπους της τοπικής οργάνωσης, στην οποία ο δολοφόνος του 34χρονου Παύλου Φύσσα ήταν υπαρχηγός, όπως λέει. 

Στη χειμαρρώδη συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα «Έθνος», τραβάει από τις σκιές την πιο επικίνδυνη τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και μιλάει με στοιχεία, γεγονότα και ονόματα. Τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της εφημερίδας, τα οποία για ευνόητους λόγους δεν δημοσιοποιούνται. Οσα υποστηρίζει το πρώην μέλος του νεοναζιστικού κόμματος επιβεβαιώνουν όσα λίγο-πολύ όλοι υποψιαζόμασταν, αλλά το βάθος των αποκαλύψεων σοκάρει.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά όλο το πρώτο μέρος της συνέντευξης, ενώ στην εφημερίδα δημοσιεύονται και φωτογραφίες:

www.real.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν
Τα νέα της ημέρας
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν