Χρυσή Αυγή: πληρώνει συνδρομές σε γυμναστήρια για να στρατολογεί νέους!

21 Σεπτεμβρίου 2013

Το 2008 το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής είχε δώσει το σύνθημα «Αγώνα σε σχολεία, στα γυμναστήρια, όπου συχνάζουν παιδιά και νέοι» μέσω μπλογκ και όπως φαίνεται τα μέλη της οργάνωσης έπιασαν δουλειά αφού μετά το κάλεσμα ξεκίνησαν εγγραφές νέων μελών νεαρής ηλικίας.

Οπως αναφέρει η καθημερινή νεαρή καταγγέλλει σε site ότι , όταν άρχισε κουβέντα για το κόμμα σε γυμναστήριο, η γυμνάστρια τη «συμβούλευσε» να προσέχει τι λέει , γιατί «η Χ.Α. είναι εδώ». Σύμφωνα με το δημοσίευμα σε πολλά γυμναστήρια, οι χρυσαυγίτες αναλαμβάνουν να πληρώσουν τις συνδρομές υποψήφιων νέων μελών, σε μια προφανή προσπάθεια μύησης τους στην οργάνωση.

Η «δουλειά» στα γυμναστήρια και τα σχολεία, καθώς και στο πεδίο των κοινωνικών δικτύων, φαίνεται ότι απέδωσε καρπούς, με τη Χρυσή Αυγή να εγγράφει συνεχώς νέα μέλη και τη «μυρωδιά» του νεοφασισμού να έχει διαποτίσει τα πάντα. «Το βλέπεις παντού», έλεγε συγκλονισμένος καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που υπηρετεί σε ιδιωτικό σχολείο.

«Ακόμα και το δεκαπενταμελές απέκτησε ξαφνικά στρατιωτική πειθαρχία, όλα τα παιδιά υπάκουαν στις εντολές του ενός, μέχρι και ειδικό σήμα έβγαλαν και το κολλούσαν σε όλες τις τάξεις. Οι μαθητές που αρνούνταν να το βάλουν απειλούνταν».

Καθηγητές ομολογούν ότι φοβούνται να αντιπαρατεθούν με τους χρυσαυγίτες μαθητές, ενώ σε περίπτωση που και η οικογένειά τους είναι «του κόμματος», απειλές εκτοξεύονται ακόμα και μέσα στο μάθημα. «Σιγά μη βάλουν χαμηλό βαθμό σε όλους αυτούς», λέει χαρακτηριστικά ο δάσκαλος.

Ανάλογη τρομοκρατία και σε άλλους χώρους όπου συγκεντρώνονται νέοι, όπως τα γυμναστήρια. Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία νεαρής κοπέλας σε σάιτ ότι όταν σε έναν τέτοιο χώρο άνοιξε κουβέντα για τη Χρυσή Αυγή, γυμνάστρια τη «συμβούλευσε» να προσέχει τι λέει γιατί «η Χ.Α. είναι εδώ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πολλά γυμναστήρια, οι χρυσαυγίτες αναλαμβάνουν να πληρώσουν τις συνδρομές υποψήφιων νέων μελών, σε μια προφανή προσπάθεια μύησής τους στην οργάνωση.Πηγή: iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...