Σκάνδαλο με ερωτικό τρίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

21 Σεπτεμβρίου 2013

Το πιο hot θέμα συζήτησης στην ποδοσφαιρική πιάτσα αυτόν τον καιρό είναι ...ροζ! Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", έχει να κάνει με ερωτικό τρίγωνο, αφού μία γυναίκα "ενώνει" δύο άνδρες!

Συγκεκριμένα, έναν μεγαλοπαράγοντα που είναι ουσιαστικά το No2 σε μία ΠΑΕ, Ομοσπονδία, Ένωση ή ...Οργανισμό (δεν θα το αποκαλύψουμε) και έναν πολύ γνωστό δημοσιογράφο.

Η γοητευτική κυρία, που το παίζει σε διπλό ταμπλό, είναι υπάλληλος στο χώρο δράσης του πρώτου "παρτενέρ", ο οποίος όμως δεν γνωρίζει την ύπαρξη του δεύτερου!

Ο δημοσιογράφος, ωστόσο, γνωρίζει τι τρέχει και πως η γυναίκα το έχει ...δίπορτο! Όπως γνώριζε και την προηγούμενη "κατάκτηση" της εν λόγω κυρίας, που ήταν ο ...προηγούμενος πρόεδρος της ΠΑΕ, Ομοσπονδίας, Ένωσης ή ...Οργανισμού (δεν θα το αποκαλύψουμε)!

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος πρόεδρος είχε χωρίσει στο παρελθόν με τη γυναίκα του, όταν αυτή ανακάλυψε την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε με τη γοητευτική υπάλληλο και πέτρα του σκανδάλου.

Το θέμα του νέου ερωτικού τριγώνου έχει διαρρεύσει και πλέον αποτελεί το πιο hot κουτσομπολιό στο ποδοσφαιρικό κύκλωμα! Μήπως σας πάει κάπου το μυαλό;

 

sportdog.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...