Ποιοι είναι οι χρυσοί γάμοι στο Hollywood; Δείτε το top 5!

22 Σεπτεμβρίου 2013

Είναι κοινό μυστικό πως με τις πολύ υψηλές αμοιβές και τις επαγγελματικές δραστηριότητες ορισμένων σταρ, οι γάμοι με τους συντρόφους τους θυμίζουν συγχωνεύσεις επιχειρηματικών ομίλων με... τζίρο εκατομμυρίων.

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια του Χόλιγουντ που και οι δύο «συμμετέχοντες» διάγουν πολύ επιτυχημένες καριέρες με αποτέλεσμα η ένωσή τους με τα ιερά δεσμά του γάμου να δημιουργεί ένα πολύ δυνατό κοινό ταμείο.

Το περιοδικό Forbes έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ζευγάρια που έχουν τα πιο υψηλά εισοδήματα με τους Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι να κατέχουν τα σκήπτρα με έσοδα που υπολογίζονται στα 95 εκατομμύρια δολάρια.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η εκρηκτική Ζιζέλ και ο σύντροφός της Τομ Μπράντι με 80 εκατομμύρια δολάρια και έπονται και άλλοι «φτωχοί» της σόου μπιζ.

Αντζελίνα Τζολί και Μπράντ Πιτ βρίσκονται στην τρίτη θέση με 50 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τους ακολουθεί κατά πόδας το νέο χρυσό ζευγάρι του Χόλιγουντ Μίλα Κούνις και Αστον Κούτσερ που μαζί συγκεντρώνουν 35 εκατομμύρια δολάρια.

Την πεντάδα κλείνουν η διαβόητη Κιμ Καρντάσιαν και ο σύντροφός της Κάνιε Γουέστ με έσοδα 30 εκατομμύρια δολάρια.Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ