Είχε νεύρα ο Στέφενς!

22 Σεπτεμβρίου 2013

Το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν απόδοση κάτω του μετρίου και στο παιχνίδι με τον Πλατανιά (όπως και στον αγώνα με την Σαχτέρ) δεδομένων των ικανοτήτων τους προκάλεσε… νεύρα στον Χούμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός με τη συμπλήρωση των πρώτων 15΄ του αγώνα δεν έκρυβε την ανησυχία του στον πάγκο και αρκετές φορές βρέθηκε όρθιος στην γραμμή του πλαγίου να δίνει οδηγίες στους παίκτες και να κάνει παρατηρήσεις.

Σε υψηλούς τόνους ήταν και η ομιλία του στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια του ημιχρόνου. Ο Ολλανδός υποστήριζε χαρακτηριστικά ότι δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν το γεγονός ότι η ομάδα έδωσε 3 παιχνίδια σε διάστημα 3 ημερών. «Πρέπει να μάθουμε να ζούμε σ΄ αυτούς τους ρυθμούς» επανέλαβε πολλές φορές στους παίκτες του ενώ ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση του και στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Είναι γεγονός ότι προσπάθησε και κατάφερε τον εκνευρισμό που είχ να μην τον μεταδώσει στους δημοσιογράφους.

Ο Ολλανδός τεχνικός είχε ένταση μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα ενώ και στα αποδυτήρια δεν έκρυβε την δυσαρέσκεια του για την εικόνα της ομάδας που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

 

inpaok.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...