Σεξ Μπενζεμά με Βέλγο τρανσέξουαλ

23 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν σταματάει να απασχολεί τον σκανδαλοθηρικό Τύπο ο Καρίμ Μπενζεμά, με τον Γάλλο επιθετικό να μπλέκει ξανά σε σεξουαλικό σκάνδαλο! Συγκεκριμένα η εγχειρισμένη Βικτόρια Ντορβάλ, πριν από πέντε χρόνια λεγόταν Τζόνι, παραδέχθηκε πως πήγε με τον Μπενζεμά έναντι αμοιβής.

«Τον συνάντησα στο Παρίσι μαζί με την φίλη μου Ζαχία Ντεχάρ. Μου ζήτησε ραντεβού και μου πρόσφερε 2.000. Αν και είχα κάποιους ενδοιασμούς τελικά δέχτηκα. Γνώριζε για την εγχείρηση μου αλλά μου είπε πως δεν τον πειράζει. Μάλιστα, μου είπε καλύτερα έτσι ώστε να έχει επαφή με μια νεαρή γυναικα...», ήταν η τοποθέτηση της τρανσέξουαλ σε βελγική εφημερίδα.

Η Βικτόρια αποκάλυψε πως έκανε σεξ και με τον ράπερ φίλο του Μπενζεμά, Μπούμπα: «Ηθελε να περάσει μια βραδιά μαζί μου και του κόστισε 3.000 ευρώ. Ο μάνατζερ του με έβαλε να υπογράψω ένα μνημόνιο συμφωνίας πως δεν θα μιλήσω στις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες. Φυσικά τόσο ο Μπενζεμά όσο και ο Μπούμπα αρνήθηκαν τα πάντα. Ντρέπονται να παραδεχτούν πως πλήρωσαν για σεξ, πόσο μάλλον με έναν τρανσέξουαλ. Προσωπικά δεν μίλησα ποτέ στον Τύπο της Γαλλίας. Μάλιστα υπάρχει και ένα βίντεο στο διαδίκτυο στο οποίο υποστηρίζω πως δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για την υπόθεση»

 

sportdog.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σε ποια φαγητά ξεσπάμε όταν έχουμε στρες;
Στρες, Άγχος και Διατροφή: Το στρες και το...
Εργαζόμενη μητέρα: Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο...
Κάπου στη μέση του δρόμου της ζωής μου κι...