Γνωρίστε την 28χρονη αρραβωνιαστικιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

25 Σεπτεμβρίου 2013

H 28χρονη αρραβωνιαστικιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Φραντσέσκα Πασκάλε, δίνει αποκλειστική συνέντευξη στο ιταλικό Vanity Fair και αποκαλύπτει τα πάντα για τον έρωτά της με τον Καβαλιέρε, τις ενστάσεις του στο ρομάντσο τους, την πορεία της στον κόσμο και την καρδιά του Σίλβιο. 

Όπως αποκαλύπτει η Φραντσέσκα ο Σίλβιο ήταν πολύ σκεφτικός για τη σχέση τους καθώς της έλεγε ότι είναι πολύ νέα για τον ίδιο: "Δεν μπορώ να σου δώσω το μέλλον που σου αξίζει" της είπε χαρακτηριστικά σύμφωνα με την Πασκάλε. 

"Η μητέρα μου μού έλεγε κι 'εμείς τον θαυμάζουμε, αλλά θα μπορούσε να είναι πατέρας σου'", ομολογεί στο περιοδικό για τον έρωτα της ζωής της, τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι που σε λίγες ημέρες γίνεται 77 χρονών!

Η Φραντσέσκα Πασκάλε είναι η γυναίκα που έκανε τον Καβαλιέρε να πει το μεγάλο ναι! Ο ίδιος της ζήτησε να αρραβωνιαστούν τα Χριστούγεννα του 2011. "Τον διεκδίκησα, τον φλέρταρα, τον έκανα να με ερωτευτεί και να με αρραβωνιαστεί. Τα έχω κάνει όλα και ακόμη εγώ τα κάνω όλα, στην πραγματικότητα. Εκείνος απλώς πρέπει να λέει ναι!". Όπως προσθέτει η Πασκάλε, "οι γυναίκες του ρίχνονταν. Δεν ήταν εύκολο για εμένα. Ποτέ δεν πήγα σ' έκεινα τα περίφημα δείπνα-πάρτι γιατί ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να μείνω σιωπηλή!". Πριν από μήνες ο Μπερλουσκόνι εξομολογήθηκε ότι η η "Φραντσέσκα μου έδωσε ευτυχία και δεν ζητάει το παραμικρό σε αντάλλαγμα... Αποκατέστησε την πίστη μου στην ειλικρινή αγάπη μιας γυναίκας!". 

Εκείνη δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά της για έναν άνδρα που έχουν διαφορά ηλικίας 50 ετών! "Θα ήμουν ανήλικη όταν ξεμυαλίστηκα μαζί του" λέει και κάπως έτσι ξεκινά η συνέντευξη στο Vanity Fair


Real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ