Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους Douglas-Jones

26 Σεπτεμβρίου 2013

Θα περάσουν τα γενέθλιά τους χώρια αν και μιλούν διαρκώς στα τηλέφωνα και είναι κοντά στην επανασύνδεση. Λίγες εβδομάδες διήρκεσε ο.... δοκιμασττικός χωρισμός τους και ο Michael Douglas όπου βρισκόταν διατυμπάνιζε τον έρωτά του για τη γυναίκα του και πως ήλπιζε ότι θα τα ξαναέβρισκαν.

Και καθώς η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, πηγές αναφέρουν στο περιοδικό People ότι το ζευγάρι είναι λίγο πριν από την... αναθέρμανση του έρωτά του, καθώς μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο και είναι σαν να βρίσκεται κοντά ο ένας με τον άλλον, σαν να μην χώρισαν πραγματικά ποτέ. Eξάλλου έχουν και δύο παιδιά που τα λατρεύουν και θέλουν το καλύτερο γι' αυτά, οπότε λέγεται ότι θα δουλέψουν καλά τις διαφορές τους ώστε να τα ξαναβρούν για χάρη τους.

Οι δύο σταρ, που έχουν γενέθλια στις 25 Σεπτεμβρίου, είναι παντρεμένοι 13 χρόνια. Τα προβλήματα άρχισαν όταν και οι δύο έπρεπε να αντιμετωπίσουν τις ασθένειές τους, εκείνος τον καρκίνο του φάρυγγα κι εκείνη τη διπολική διαταρχή της. Ωστόσο, το ποτήρι ξεχείλισε -λέγεται- όταν ο Douglas είπε πως κόλλησε κονδυλώματα που μετεξελίχθηκαν σε καρκίνο από τον στοματικό έρωτα. Η Catherine Zeta Jones έγινε έξαλλη, γιατί όπως ειπώθηκε ήταν σαν να κόλλησε εκείνη τη σεξουλακικά μεταδιδόμενη νόσο στον σύζυγό της, ενώ η αλήθεια ήταν ότι την είχε πριν καν τη γνωρίσει!

Real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....