Τι θέλει να ακούει μια γυναίκα στο σεξ!

26 Σεπτεμβρίου 2013

Οι γυναίκες είναι “λεκτικά” πλάσματα στην καρδιά. Γι’ αυτό διαβάζουν ερωτικά μυθιστορήματα, είναι προσκολλημένες με της σαπουνόπερες και τους άνδρες με ξενική προσφορά.
Γι’ αυτό είναι προς το συμφέρον σας να μάθετε να λέτε τα σωστά πράγματα. Εδώ είναι τα καλύτερα πραγματα που μπορείς να πεις στη σύντροφό σου κατά τη διάρκεια του σεξ!

“Θέλω να σε κάνω να νιώθεις όμορφα”
Απλό, αλλά αποτελεσματικό. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να την χαλαρώσεις. Πες το κατά τη διάρκεια των προκατακτικών για μέγιστο αποτέλεσμα.

“Λατρεύω τους ήχους που κάνεις όταν έχεις οργασμό”
Αν ξέρεις καλά το κορίτσι σου και γνωρίζεις ότι δεν  προσποιείται του οργασμούς, τότε αυτό είναι για εσας. Έτσι μπορείτε να ενθαρρύνετε την σύντροφό σας να αυξήσει την ένταση, λέγοντάς της πόσο το απολαμβάνεις.

“Μ’ αρέσει η γεύση σου”
Με αυτό θα την διαβεβαιώσεις ότι σας αρέσει να της κάνετε στοματικό σεξ και δεν υπάρχουν δυσάρεστες οσμές στην εν λόγω περιοχή. Μπορείτε να το πείτε κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος από το στοματικό σεξ ή αμέσως μετά.

“Λατρεύω όταν με γλύφεις”
Έχει ως στόχο να ενισχύσει το επίπεδο της άνεσης μεταξύ σας. Και αν ξέρει ότι σου αρέσει κάτι, θα το έχει στο νου της την επόμενη φορά!

“Το δέρμα σου είναι τόσο απαλό και λείο”
Οι γυναίκες σπαταλούν πολύ χρόνο, όταν περιποιούνται το σώμα τους. Ήρθε η ώρα να εκτιμηθεί αυτό με μια καλή φιλοφρόνηση. Επειδή αποτελεί σαγηνευτική παρατήρηση καλό είναι να το πεις πριν από το σεξ.

“Θέλω να σε φιλήσω σε όλο σου το κορμί”
Οι γυναίκες αγαπούν τα ερωτικά παιχνίδια. Ακόμα και αν δεν φιλήσει κάθε σπιθαμή του σώματός της, θα ξέρει ότι αγαπάς και εκτιμάς τα πάντα πάνω της.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ