Η Ελλάδα της κρίσης -Γυναίκες πωλούν το σώμα τους για μικροποσά [βίντεο]

26 Σεπτεμβρίου 2013

Στην Ελλάδα που βουλιάζει από την κρίση ο φωτογράφος Άγγελος Τζωρτζίνης έκανε ένα οδοιπορικό και απαθανάτισε με τον φακό του συγκλονιστικές στιγμές της καθημερινότητας, σκιαγραφώντας τις ζωές ανθρώπων που έχουν εξαθλιωθεί με την κρίση και αναγκάζονται να βγουν στο δρόμο και να πουλήσουν το σώμα τους για μικροποσά.

Οι φωτογραφίες του Άγγελου Τζωρτζίνη με θέμα την Ελλάδα της κρίσης και τις ζωές ανθρώπων παρουσιάζει το γερμανικό περιοδικό LFI. Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από ένα συγκινητικό κείμενο.

«Η Ελλάδα βουλιάζει στην κρίση. Και ενώ η ελληνική κυβέρνηση έχει ξεκινήσει να ιδιωτικοποιεί, να κόβει μισθούς και να αυξάνει φόρους, υπάρχουν άνθρωποι που αναγκάζονται να πουλήσουν τα σώματα τους στους δρόμους της Αθήνας για ελάχιστα ευρώ.

Είναι οι φτωχότεροι του πληθυσμού που έχουν χτυπηθεί πιο βάναυσα από την κρίση. Σε συνδυασμό με αυτή την ανείπωτη φτώχεια, οι άνθρωποι αυτοί για να επιβιώσουν, πουλούν και μετέπειτα εθίζονται σε ένα νέο φτηνό ναρκωτικό που λέγεται shisha. Είναι μια επικίνδυνη μίξη χημικών ουσιών πολύ φτηνή, που βυθίζει τους ανθρώπους σε ένα κύκλο σεξ για χρήματα ώστε να αποκτήσουν την επόμενη δόση».

Δείτε τις φωτογραφίες του στο angelos-tzortzinis.comΠηγή: «/www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....