Με Κόκκαλη παρουσίασε το νέο βιβλίο ο Αλέφαντος!

26 Σεπτεμβρίου 2013

Την αυτοβιογραφία του με τίτλο «τα πάντα όλα» παρουσίασε ο Νίκος Αλέφαντος το βράδυ της Πέμπτης σε εκδήλωση στην οποία έδωσε το παρών ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης. 

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτη Κόκκαλη, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Public η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Αλέφαντου με τίτλο «τα πάντα όλα». Μια έκφραση, η οποία έχει γίνει σλόγκαν από το στόμα του ίδιου!

Ο ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους Νίκος Αλέφαντος σε αυτό το εγχειρίδιο, την αρχισυνταξία του οποίου έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Καρατζαφέρης, αναφέρεται σ' όλη την προπονητική του διαδρομή, δίνοντας  έμφαση στις στιγμές που πέρασε στον Ολυμπιακό.

Εκτός του Σωκράτη Κόκκαλη (σ.σ. με τον οποίο ο Αλέφαντος είχε συνεργαστεί δύο χρονικές περιόδους στον Ολυμπιακό) το παρών στην πολύ όμορφη εκδήλωση έδωσε ο επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, σύσσωμος ο σύνδεσμος Βετεράνων Ολυμπιακού, ο άλλοτε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Πολυκανδριώτης, ο Σούλης Παπαδόπουλος αλλά και αρκετοί ακόμη ποδοσφαιράνθρωποι.


sportdog.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...