Αποκαλυπτικός διάλογος ΧΑ για Ρουπακιά: Μπράβο του μας έσωσε

29 Σεπτεμβρίου 2013

Διάλογοι που αποκαλύπτουν τη δράση των μελών της Χρυσής Αυγής το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Από αυτά που έχει καταγράψει έχει καταγράψει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά τη δολοφονία του 34χρονου τα μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης ακούγονται να εκφράζουν την ανακούφισή τους για την απολογία του Γιώργου Ρουπακιά. Οπως γραφει tovima ο δράστης δεν ενέπλεξε οποιονδήποτε άλλον στην εγκληματική επίθεση των «χρυσαυγιτών» το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου στο Κερατσίνι.

Παράλληλα όπως φαίνεται λίγες ώρες μετά το έγκλημα επικοινωνούν μεταξύ τους και με κορυφαία στελέχη του κινήματος και ακούγονται να συνεννοούνται να πετάξουν όπλα ή άλλα «ενοχοποιητικά» στοιχεία από τα σπίτια τους.

Αλλα δύο άτομα ήταν στο ΙΧ του Ρουπακιά

Όμως, σύμφωνα με τα εντυπωσιακά στοιχεία που έχει καταγράψει η ΕΛ.ΑΣ και προέρχονται από αναλύσεις κλήσεων, στο αυτοκίνητο του Γιώργου Ρουπακιά, το μοιραίο βράδυ , ήταν τουλάχιστον άλλα δύο άτομα μαζί του που είναι ήδη ανάμεσα στους κατηγορουμένους και συλληφθέντες για την αιματηρή δράση της Χρυσής Αυγής.

Ειχε ενημερωθεί ο Λαγός

Σύμφωνα με τη δικογραφία, για την επίθεση που θα πραγματοποιείτο και την συμπλοκή υπήρχε ενημέρωση του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Γιάννη Λαγού . Κομβικός ρόλος στις συνεννοήσεις φέρεται να έχει παίξει και ο ασφαλιστικός σύμβουλος Γιώργος Στ. από το Μοσχάτο, που επικοινωνούσε με τον «πυρηνάρχη» της Νίκαιας Γιώργο Πατέλη τις ώρες του αιματηρού συμβάντος.Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...