Γεμιστά αχλάδια!

30 Σεπτεμβρίου 2013

Συνδυάστε γλυκό και αλμυρό και πάρτε πολλές φυτικές ίνες, βιταμίνες αλλά και ασβέστιο και καλής ποιότητας πρωτεΐνη.

Υλικά:
6 ώριμα αχλάδια
100γρ τυρί τύπου ροκφόρ, ή μπλε τυρί
200γρ τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
3 κουταλιές της σούπας γάλα χαμηλών λιπαρών
½ κουταλάκι του γλυκού χονδροτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:
Κόβουμε τα αχλάδια στη μέση και αδειάζουμε τους σπόρους. Αναμιγνύουμε τα τυριά με το γάλα και το πιπέρι και με το μίγμα αυτό γεμίζουμε τα αχλάδια. Αν θέλουμε από πάνω μπορούμε να ρίξουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό ή άνηθο.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +30882+43395+54 - adTechUnit 6
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ