Κούγιας: Ο Στεφανόπουλος έπεισε τον Τσοχατζόπουλο να παντρευτεί την Βίκυ

30 Σεπτεμβρίου 2013

Στο ρόλο της ερωμένης που διατηρούσε η Βίκυ Σταμάτη επί πολλά χρόνια στάθηκε κατά τη σημερινή του αγόρευση στο δικαστήριο ο συνήγορος της κατηγορουμένης Αλέξης Κούγιας ο οποίος, μάλιστα, προέβη σε μια αποκάλυψη αφού αναφέρθηκε στο πρόσωπο εκείνο που έπεισε τον πρώην υπουργό να παντρευτεί «το ωραίο κορίτσι από το χωριό».

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια αυτός που έπεισε τον κ. Τσοχατζόπουλο να παντρευτεί την Βίκυ Σταμάτη και  να δημοσιοποιήσει μια παράνομη σχέση ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανοπουλος.

Παράλληλα, προσπαθώντας να πείσει για την ταπεινή καταγωγή της κατηγορουμένης αναφέρθηκε στις προσπάθειες της οικογένειάς της να την διορίσει στη ΔΕΗ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έγλειψαν κατουρημένες ποδιές», τονίζοντας παράλληλα ότι η ίδια «δεν ήταν παρά γραμματέας σε ένα υποτμήμα, διευθυντή μετρητών της ΔΕΗ».

Παράλλληλα, ο Αλέξης Κούγιας  καταφέρθηκε εναντίον όλων όσοι σχολίασαν τον αυτοπροσδιορισμό της ως «μαχήτριας του φωτός», κατά την απολογία της, χαρακτηρίζοντάς την «περιορισμένων δυνατοτήτων, με ονειροπόλο διάθεση, που στα πενήντα της χρόνια διαβάζει βιβλία, και θέλει να γράψει ποιήματα».

 Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ενδοκρινολογία/Διαβητολογία
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Πώς θα βοηθήσω κάποιον με διατροφική διαταραχή;
Οδηγός βοήθειας για συγγενείς/φίλους...
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...