Θα μας τρελάνει : Η Μiley Curys προτιμά την μαριχουάνα από την κοκαΐνη !

1 Οκτωβρίου 2013
 
 
Για τις περιπέτειές της με τα ναρκωτικά μίλησε η Miley Curys, που τώρα τελευταία έχει βαλθεί να μας ξεκάνει: μάλιστα, δεν έκρυψε την προτίμησή της στην... μαριχουάνα, από την κοκαΐνη!

«Μία φορά θυμάμαι κάπνισα ένα τσιγάρο μαριχουάνας, με σπόρους από peyote (σ.σ. σπόροι κάκτου με παραισθησιογόνες ιδιότητες) μέσα και είδα έναν λύκο να γρυλίζει στο φεγγάρι», λέει στο περιοδικό «Rolling Stone» η 20χρονη τραγουδίστρια.Ουδεμία σχέση με την γλυκύτατη Hanna Montana, το ίνδαλμα εκατομμυρίων μικρών κοριτσιών ανά τον κόσμο, η σημερινή Miley...«Το Hollywood είναι η πόλη της κόκας, αλλά το χόρτο είναι τόσο πολύ καλύτερο. Και το ecstasy. Είναι ναρκωτικά που σε κάνουν χαρούμενο, που σε κάνουν κοινωνικό. Σε κάνουν να θέλεις να είσαι με τους φίλους σου. Μπορείς να είσαι έξω. Όχι κλεισμένος σε μια τουαλέτα», συνέχισε και κατέληξε: «δεν μου αρέσει καθόλου η κόκα. Σου προκαλεί τόσο σκοτεινά συναισθήματα. Είναι λες και έχει γυρίσει στη δεκαετία του ‘90».

Σημειωτέον, στο περιοδικό η Miley φωτογραφήθηκε γυμνόστηθη, εμφάνιση που... συνηθίζει να κάνει τώρα τελευταία, μετά και το video clip της νέας της επιτυχίας, «Wrecking Ball»!

 
Real.gr 
 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ