Ελαφρύ και νόστιμο: Χόρτα με αυγά στο φούρνο!

<p><span>Συνδυάστε παράδοση με σωστή και πάνω από όλα γευστική διατροφή. Συνδυάστε τα καλά λιπαρά του αυγού και των τυριών, με πολλές ίνες και αντιοξειδωτικά από τα χόρτα. Ένα πλήρες πιάτο, ακόμη και για δίαιτα.</span></p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>Υλικά </strong><br /><span>3 φλιτζάνια βρασμένα βλίτα, ή ότι άλλα χόρτα προτιμάτε</span><br /><span>3 αυγά (μόνο τον 1 κρόκο)</span><br /><span>150γρ. φέτα χαμηλών λιπαρών</span><br /><span>½ φλιτζάνι ρεγκάτο τριμμένο</span><br /><span>Αλάτι, π ιπέρι</span><br /><span>3 κουταλιές χυμό λεμόνι</span><br /><br /><strong>Εκτέλεση</strong><br /><span>Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και στη συνέχεια τα αναμιγνύουμε με τη φέτα, την οποία έχουμε τρίψει από τον χονδρό τρίφτη και με το ρεγκάτο.</span><br /><span>Στραγγίζουμε καλά τα χόρτα μας να μην έχουν πολλά υγρά και τους ρίχνουμε αλάτι και το χυμό λεμόνι και ανακατεύουμε καλά.</span><br /><span>Στη συνέχεια προσθέτουμε στα χόρτα τα αυγά με τα τυριά και ανακατεύουμε.</span><br /><span>Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα πήλινο ή σε ένα πυρέξ, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.</span></p>

Σχετικά άρθρα